Απάντηση στον «υβριστή και κωλοτούμπα της πολιτικής Παύλο Πολάκη»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το ΔΗΚΙ ΙΣΑ απάντησε χθες βράδυ στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, που χαρακτήρισε τον Γιώργο Πατούλη ως "ανεκδιήγητο" και σχολίασε ως "αντάρτικο" την θέση του ΙΣΑ για τους νέους γιατρούς, την ιατρική ειδικότητα και τα θέματα που βρίσκονται αυτές τις μέρες στην επικαιρότητα και τα οποία πυροδοτούν τις κόντρες...

Όπως ανέφεραν από το ΔΗΚΙ ΙΣΑ «σύσσωμο το Ιατρικό Σώμα θα δώσει την απάντηση στον πρώην «σύντροφο «Π. Πολάκη που μέχρι πρόσφατα διαφήμιζε στο Facebook τις υπηρεσίες της ιδιωτικής κλινικής που δούλευε με τα λεφτά της οποίας αγόρασε το σκάφος του, την ώρα που οι γιατροί επί υπουργίας Πολάκη εξαθλιώνονται οικονομικά και επαγγελματικά και οδηγούνται στη ξενιτιά. Όση λάσπη και εάν μου ρίχνουν, θα εξακολουθήσω το αντάρτικο ενάντια στην υποκρισία και στο φασισμό και θα συνεχίσω τη μάχη για τους γιατρούς, τους ασθενείς και την Πατρίδα».

Δείτε τι είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο facebook ο κ. Πολάκης νωρίτερα:

Αντί άλλης απάντησης στο «αντάρτικο»του ανεκδιήγητου ,παραθέτω ένα σχόλιο του συναδέλφου ,Κωνσταντίνου Παλάσκα για το θέμα αυτό (νοσοκομειακού γιατρού ,διευθυντή ΕΣΥ) μαζί με ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

«Όταν το θράσος δεν έχει όρια! Αλήθεια κ.Πατουλη όταν επι Αδωνι απολυοτανε συνάδελφοί σας με οικογένειες ,υποχρεώσεις κ.λ.π. που είσαστε? Όταν χιλιάδες νεαροί συνάδελφοί σας τραβαγανε για ξενητια λόγω παντελούς προκήρυξης νέων θέσεων παρα τις τεράστιες ελλείψεις που είσαστε! Ότανμουσκευοντας τις μπλούζες μας σε βαρβαρα ξενύχτια στα Νοσοκομεία πληρωνομαστε κάθε 6( εξι) μηνες και μάλιστα πετσοκομεννες που ησουνα?

Όταν κάθε άνεργος ,ανασφαλιστος ερχόμενος στα Δημοσια Νοσοκομεία πλήρωνε και το παραμικρό εσύ που ησουνα? Όταν ….όταν….όταν…όταν….εσύ που ησουνα? Άκου ρε Πατουλη! ( το κύριος αν σας αποκαλουσα θα ηταν τιτλος τιμής για σας).

Πολιτικά δεν ανηκω στο Σύριζα! Στη σύνταξη βγαινω! Την ιεραρχια την έχω εξαντλήσει ! Δόξα τω θεο οι γιοι μου με τίμησαν και το διάβασμα τους δεν πήγε χαμένο! Λοιπον Άκου! Είσαι ο τελευταίος που δικαιούται ,ο τελευταιος που έχει το ηθικό ανάστημα να ομιλεί! Άκου ρε! Εμείς τα παιδιά του αείμνηστου Γιώργου Γεννήματα που ορκιστηκαμε καποτε να προσφέρουμε στον Λαο μας ένα Δημόσιο Σύστημα ενα συστημα αντάξιο των θυσιών του , βρήκαμε στο προσωπο του Παύλου Πολακη εναν αντάξιο οραματιστή και πατριώτη ,της ιδιας κοπής! Γι αυτό Άκου ρε! Είμαι 66 ( εξήντα εξι) ετων! Και για να μην καταρευση το συστημα με τις μικρές δυνάμεις πραγματοποιω το μήνα σε Τριτοβάθμιο Νοσοκομειο 8( οκτώ) εφημερίδες μέσα! Γιατί? Δύσκολο να το καταλάβεις ,σε δικαιολογώ.! Μέλος του life – stile είσαι!Άκου ρε! Όσο και να χτυπηθειτε και συ και οι όμοιοι σου! Το συστημα στήνεται ,Η Π.Φ.Υ.γίνεται πραγματικότητα ! Άκου ρε ! Θέσεις συνεχώς προκηρύσσονται;

Και ενα μεγαλο ,! ΑΚΟΥ ΡΕ! Τα όνειρα της γεννιας μου,τα όνειρα μας όταν ξεκινουσαμε σαν νέοι γιατροί την πορεία μας δεν καταρευσανε ! Ευτυχώς τα βλέπουμε να λαμβανουν σάρκα και οστα παλι! Θα έφευγα με το παράπονο: πήγανε οι αγώνες μας χαμένοι! Κρίμα! Τώρα λέω! Άξιζαν τα ξενύχτια μας ,η προσφορά μας ,απο οποίο μετεριζι! Δεν ντρεπομαστε να κυτταξουμε κατάματα τον απλό ανώνυμο Έλληνα! Του λέμε ως γνωριζοντες καλά τον χώρο! Υπομονή!!! Στήριξε με νύχια και με δόντια τον κ.Πολακη ! Έρχονται όμορφες μέρες στο Ε.Σ.Υ.!! Και Άκου ρε το τελευταιο! Μου προκαλείς αισθήματα όχι αντιπαλοτητος,όχι εχθροτητος ,Οχι…όχι…οχι! Μόνον ΟΙΚΤΟΥ! Μέλος του club. » η χαμένη τιμή της Ιατρικής μπλουζας «/..!! Κ.Πολακη !!!// λίγο αργκό ! Γραψτους! Άνωθεν ,κάτωθεν ,οριζοντίως και καθέτως! Ανύπαρκτοι είναι! Ποσως απασχολεί τον Ελληνικό.λαο τα συμβαίνοντα στους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας!»