Ανέλαβε επίσημα καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ χωρίς προκάτοχο να του παραδώσει!

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Χωρίς να ενημερωθεί ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος επίσημα για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, έγινε σήμερα η επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

Η ανάληψη καθηκόντων του νέου προέδρου έγινε παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, δηλαδή του Α. Ξανθού, του Παύλου Πολάκη και του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου. Προηγήθηκε ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες, και η η πολιτική ηγεσία παρουσίασε το νέο πρόεδρο στο προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ διαβεβαιώνοντας ότι η προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι να υπάρχει κλίμα καλής συνεργασίας με το επιστημονικό προσωπικό αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του φορέα.

Στην τελετή παράδοσης- παραλαβής δεν είχε κληθεί ο απερχόμενος πρόεδρος, καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος, πράγμα πρωτάκουστο!

Τέλος, οι υπουργοί διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι δεν πρόκειται η νέα διοίκηση να κάνει «κυνήγι μαγισσών», ούτε υπάρχει η πρόθεση συνολικής ενοχοποίησης του προσωπικού του ΚΕΕΛΠΝΟ για θέματα που ήδη έχει ξεκινήσει διαχειριστικός έλεγχος…

Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ευχαρίστησε τον υπουργό για την εμπιστοσύνη του και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ που προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία στην περίοδο αυτή. Ζήτησε εξάλλου, επαγρύπνηση και άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.