Αναστέλλουν την επίσχεση οι γιατροί στα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία Εύβοιας

  • Iatropedia
Μέσα στην καταστροφή που συντελλείται στην χώρα, οι γιατροί προσπαθούν να στηρίξουν τους πολίτες βάζοντας δεύτερους τους εαυτούς τους.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση των γιατρών:

Η Γενική Συνέλευση των Ιατρών των ΚΥ και των Περ/κων Ιατρείων της Εύβοιας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες ,αναλογιζόμενη την έκρυθμη κατάσταση στον χώρο της Οικονομίας της χώρας, και συμμεριζόμενη της ευθύνες του κλάδου απέναντι στην Δημόσια Υγεία αποφασίζει τα εξής:

-Αναστέλλει έως την 15η Ιουλίου 2015 την επίσχεση εργασίας που αποφασίστηκε στις 15 Ιουνίου 2015.

-Με νέα Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουλίου και ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 θα επανεξετάσουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση και θα αποφασίσουμε την περαιτέρω δράση μας.

-Θέτουμε την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ προ των ευθυνών της καθότι αρκετές ΥΠΕ έχουν ήδη πληρώσει τους συναδέλφους. Ως εκ τούτου απαιτούμε την άμεση δρομολόγηση αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών μας.

-Επισημαίνουμε την απόλυτη επιτυχία της μέχρι τώρα κινητοποίησης και συνιστούμε στους συναδέλφους επαγρύπνηση και όχι εφησυχασμό.

-Δηλώνουμε αλληλέγγυοι με τον δοκιμαζόμενο Λαό και τον καλούμε σε εγρήγορση για να ματαιώσει τα σχέδια για παραπάνω επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης, κόντρα στα σχέδια ντόπιων και ξένων εκμεταλλευτών.

Για την Γενική Συνέλευση,

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ