Άλλα 5 νέα περιστατικά ιερόδουλων με aids! Συνολικά βρέθηκαν 17 εκδιδόμενες οροθετικές

  • Iatropedia
Και νέα περιστατικά εκδιδόμενων γυναικών φορέων του Aids εντόπισαν σήμερα οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ. Όπως ανακοινώθηκε κατά τον έλεγχο των επιστημόνων διαπιστώθηκε ότι άλλες 5 νεαρές γυναίκες που εκδίδονταν σε πιάτσες και πλατείες έχουν μολυνθεί με τον ιό. Τρόμος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας από τα κρούσματα Aids σε ιερόδουλες που εντοπίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ.Οι ειδικοί εκτιμούν ότι όσο θα συνεχίζονται οι έλεγχοι τόσο θα αυξάνεται και η μαύρη λίστα με τις μολυσμένες ιερόδουλες. Την ίδια ώρα εκατοντάδες τηλεφωνήματα γίνονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ξεπέρασαν τα 1600) από άνδρες που συνευρέθηκαν με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Στη δημοσιότητα έδωσαν το απόγευμα της Τρίτης οι εισαγγελικές αρχές τα στοιχεία των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του Aids ύστερα από ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι αρχές προχώρησαν στη γνωστοποίηση όλων των στοιχείων των 11 γυναικών προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία αλλά και για να ενημερωθούν όσοι είχαν συνευρεθεί μαζί τους.

Πρόκειται για 9 Ελληνίδες, μία Πολωνή και μία Βουλγάρα. Οι εκδιδόμενες έκαναν σεξ με πελάτες τους χωρίς προφύλαξη- όπως είπαν – για να λάβουν μεγαλύτερη αμοιβή. Οι ιερόδουλες που συνελήφθησαν είναι κυρίως τοξικομανείς και εκδίδονταν σε οίκους ανοχής αλλά και σε υπαίθριες πιάτσες.

Πάντως οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ που εξέτασαν πάνω από 100 ιερόδουλες τα τελευταία 24ωρα εκτιμούν ότι οι οροθετικές είναι πολλοί περισσότερες καθώς πολλές εκδιδόμενες έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες καθώς έχουν μάθει για τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ και της αστυνομίας.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

· Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222

· Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Οι 11 ιερόδουλες που εντοπίσθηκαν την Δεύτερα τη νύχτα διώκονται για κακουργήματα. Ο εισαγγελέας σχημάτισε δικογραφία με τις κατηγορίες:

– βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης

– βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα

– παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών

Και οι 11 πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν