Αυτή είναι η νέα τεχνική αποτρίχωσης που σαρώνει στις ΗΠΑ

  • Iatropedia
Μια νέα μέθοδος για την τακτική αποτρίχωση κερδίζει ραγδαία έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών στις ΗΠΑ και δεν έχει να κάνει με κάποιο “ειδικό” ξυραφάκι, αλλά με την αντικατάσταση του φυσικού κεριού από άλλα απλά υλικά.

Τι συμβαίνει ακριβώς; Αντί για λιωμένο κερί, ο αισθητικός απλώνει στο δέρμα της κάθε ενδιαφερόμενης γυναίκας ένα μείγμα από ζάχαρη, νερό και λεμόνι, το οποίο έχει την υφή παχύρρευστης πάστας.

Το μείγμα είναι χλιαρό και όχι καυτό, όπως το κερί, οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μικρο-εγκαύματος. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που έχουν δοκιμάσει αυτήν τη νέα τεχνική έχουν ομολογήσει ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο καλό με τις κλασσικές μεθόδους, αλλά ο πόνος είναι σαφώς λιγότερος συγκριτικά με την μέθοδο του κεριού.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι αυτή η νέα μέθοδος μπορεί να εφαρμόζεται κάθε 6 εβδομάδες περίπου. Το έξτρα “μπόνους” από αυτήν τη διαδικασία, είναι ότι το μείγμα της ζάχαρης θα “κοιμήσει” σταδιακά τις τρίχες στην περιοχή και έτσι αυτές θα μεγαλώνουν ολοένα και πιο λεπτές συν τω χρόνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να κάνω ή όχι αποτρίχωση με λέιζερ;

Αποτρίχωση με κερί: Πώς θα την κάνετε λιγότερο επώδυνη