Άδωνις:»Καρφάκι δε μου καίγεται» για τα επεισόδια στο Αγία Όλγα

  • Iatropedia
Μπορεί η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη χθες στο Αγία Όλγα να του βγήκε ξινή αλλά από ότι φαίνεται δεν τον ενόχλησε καθόλου. Τι δήλωσε

Μετά τις έντονες φραστικές επιθέσεις που δέχτηκε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την άφιξη του στο νοσοκομείο από εργαζόμενους του πρώην 7ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ αλλά και από κατοίκους της περιοχής σήμερα ο υπουργός υγείας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ νωρίτερα αναφέρθηκε εκτενώς στην ένταση αλλά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ήταν προσβλητικό όχι για μένα αλλά για την δωρήτρια επεσήμανε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με νόημα: «εγώ είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες αντιδράσεις καρφάκι δε μου καίγεται»!

Πάντως για άλλη μια φορά ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι επρόκειτο για μεμονωμένους εργαζόμενους που προκάλεσαν την ένταση καθ μάλιστα σε μια εκδήλωση που γινόταν προς τιμήν μιας γυναίκας που είναι πάντα πρόθυμη να χαρίσει ακόμα και μηχανήματα χιλιάδων ευρώ όταν το νοσοκομείο τα χρειάζεται:

«Όποτε χρειαζόμαστε ένα μηχάνημα της τηλεφωνούμε και μας το αγοράζει και ας κάνει χιλιάδες ευρώ. Και χωρίς να ζητήσει ούτε μια τιμητική πλάκα η κ. Περωτή» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πάντως το σωματείο των εργαζομένων ξεκαθαρίζει ότι οι ίδιοι δεν συμμετείχαν στις αντιδράσεις καθώς είχαν αποφασίσει να απέχουν από την εκδήλωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία του υπουργού.