Άδωνις: «Θα βρεθεί λύση για το Ντυνάν»! Προς οριστική λύση με νέους μάνατζερ;

  • Iatropedia
Κοντά σε οριστική λύση για τη διάσωση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν φαίνεται ότι βρίσκεται η κυβέρνηση αλλά και το ίδρυμα του νοσοκομείου.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί η λύση που θα βγάλει το Ερρίκος Ντυνάν από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει. Και η λύση φαίνεται πως επικεντρώνεται στην παραχώρηση του μάνατζμεντ του νοσοκομείου σε μεγάλο ιατρικό όμιλο ο οποίος θα εντάξει στα νοσοκομεία του και το Ντυνάν. Με τη λύση αυτή φαίνεται πως θα εισπράξουν τα χρήματά τους και οι εργαζόμενοι στους οποίους οφείλονται μισθοί μηνών.

Πάντως κατά τη διάρκεια της εορτής του νοσηλευτή ο Άδωνις Γεωργιάδης που επισκέφθηκε το νοσοκομείο διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση είναι υπέρ της άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος.

Ο κ.Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία στέκεται και θα συνεχίσει να παραμένει αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για «επανεκκίνηση» του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Τόνισε, μάλιστα, την πολιτική βούληση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσεων που διασφαλίζουν το μέλλον του Νοσοκομείου « Ερρίκος Ντυνάν».

Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ εξήρε τον αγώνα των εργαζομένων για την ανάκαμψη του Νοσοκομείου, την οποία – όπως είπε – θεωρεί εξασφαλισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος οι εφημερίες στο ΕΣΥ! Πως θα εξυπηρετούνται τα έκτακτα περιστατικά στα νοσοκομεία

Από κόσκινο ξανά οι αποκλειστικές νοσοκόμες! Ξεκινούν έλεγχοι

Έρχονται πρωτόκολλα και για τις ρευματολογικές παθήσεις! Τι ετοιμάζει ο Άδωνις

Νέο success story: Ποιος πετάει 60 εκατ. ευρώ από τον τομέα της Υγείας το 2014;