Άδωνις: “Σε αυτοδίκαιη αργία όσοι εμπόδισαν ελεγκτές στην Κέρκυρα”! Επεισόδια στο νοσοκομείο

  • Iatropedia
Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όταν δύο ελεγκτές του υπουργείου Υγείας (ΣΕΥΥΠ) επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθεί τις ακριβώς έχει συμβεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Κέρκυρας αλλά και ποιοι ευθύνονται για την αναστάτωση και την παρεμπόδιση, διέταξε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο νοσοκομείο έφθασαν δύο ελεγκτές του ΣΕΥΥΠ προκειμένου να εξετάσουν τα οικονομικά του νοσηλευτικού ιδρύματος αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών και των εργαζομένων.

Κατά το υπουργείο Υγείας συνδικαλιστές εμπόδισαν τους ελεγκτές με συνέπεια να χρειασθεί η παρέμβαση της αστυνομίας για να ολοκληρωθεί το έργο τους. Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης , με αφορμή το περιστατικό δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτό το απεχθές γεγονός με αναγκάζει να έχω διατάξει ήδη επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση και δηλώνω από τώρα ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παράνομη παρεμπόδιση του ελέγχου θα τεθούν από εμένα, αμέσως μετά τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε αυτοδίκαιη αργία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντάσεις για την..ένταση στο νοσοκομείο Κέρκυρας! Οι απολύσεις Άδωνι και οι αντιδράσεις-Ντοκουμέντο Βίντεο

Διαγνωστικά με το …κιάλι! Χωρίς εξειδικευμένες εξετάσεις τα ελληνικά νοσοκομεία

Νέο χαράτσι από τη Δευτέρα στα φάρμακα! Πόσο θα πληρώνουν οι ασθενείς

Έρχονται οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πως θα μοιραστεί η τράπουλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν