Άδωνις: Ποιοι θα απολυθούν από το ΕΣΥ! Τι είπε για την κινητικότητα

  • Iatropedia
Τελικά όλο και κάποιοι θα βρεθούν εκτός νοσοκομείων και συστήματος Υγείας. Ποιοι θα απολυθούν κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη

Όσοι δεν κάνουν αιτήσεις για την κινητικότητα, κινδυνεύουν με απόλυση επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΑΠΕ. Ο υπουργός Υγείας άφησε και αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακινεί τους εργαζόμενους να μην υποβάλλουν αιτήσεις με συνέπεια να κινδυνεύουν.

Τελικά όλο και κάποιος θα βρεθεί εκτός ΕΣΥ μέσα από τη διαδικασία της κινητικότητας.

Ο υπουργός Υγείας ερωτηθείς σχετικά με το αν θα απολυθούν εργαζόμενοι νοσοκομείων απαντά: «Έχω δεσμευτεί πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση λόγω κινητικότητας, διαθεσιμότητας στον χώρο της Υγείας.

Αυτή η δέσμευση ισχύει όσο οι εμπλεκόμενοι τηρούν τις διαδικασίες. Εάν οι εμπλεκόμενοι -αναφέρομαι στους υπαλλήλους που είναι σε διαθεσιμότητα- δεν κάνουν τις αιτήσεις εγκαίρως και κάνουν κάποιου είδους επανάσταση -ας το πούμε έτσι στις διαδικασίες του κράτους- τότε πολύ φοβούμαι ότι αυτοί που τους παρασύρουν σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να τους πάρουν στον λαιμό τους, γιατί όσοι δεν κάνουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός συστήματος και άρα στο τέλος και να απολυθούν».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί που τους παρακινούν και γιατί δεν τους κατονομάζει, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: “ Άπ ό,τι μαθαίνω, είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία γυρνάνε τα νοσοκομεία και λένε στους υπαλλήλους να μην κάνουν τις αιτήσεις για τη διαθεσιμότητα και την προτίμησή τους. Όποιος λέει αυτά στους εργαζομένους, τους παίρνει στον λαιμό του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα γενόσημα, η δραστική ουσία και οι αντιδράσεις των γιατρών! Τι θα δει η τρόικα στα φάρμακα

Κλείνουν κι άλλα νοσοκομεία! Νέα λουκέτα και συγχωνεύσεις προανήγγειλε ο Άδωνις

Μαθήματα δημοσιογραφίας δια χειρός Άδωνι! Τι λέει για ξανά για τα στρουμφάκια

Ξεκίνησαν οι μετατάξεις στην Υγεία! Πότε θα έρθουν οι νέοι διορισμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν