Άδωνις μαινόμενος κατά βουλευτών για τις εικόνες ντροπής στον Ευαγγελισμό! «Συκοφαντείτε το ΕΣΥ»!

  • Iatropedia
Συκοφαντείτε το ΕΣΥ, απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή απαντώντας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον επέκριναν για τα όσα τραγικά είδαν το φως της δημοσιότητας πριν λίγα 24ωρα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με τους ασθενείς να είναι στοιβαγμένοι σαν τα σακιά περιμένοντας για λίγη βοήθεια…

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αντί να λάβει άμεσα μέτρα για να βελτιωθεί η κατάσταση στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στη Βουλή και σε όσους τόλμησαν να τον επικρίνουν για τα όσα τραγικά συμβαίνουν σε βάρος πάντα των ασθενών.

Το κλίμα στη Βουλή έγινε εκρηκτικό όταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης, με δημοσιεύματα του Τύπου στα χέρια του (Ελευθεροτυπία) έδειχνε φωτογραφίες του Ευαγγελισμού όπου απεικονίζονταν οι ασθενείς να είναι σε ράντζα ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να μπορούν να πάρουν ανάσα, περιμένοντας να αντιμετωπισθεί το πρόβλημά τους.

Η Φωτογραφία που άναψε φωτιές και τραβήχτηκε απο τους ειδικευόμενους γιατρούς του Ευαγγελισμού

Η φωτογραφία ντοκουμέντο άλλωστε που δείχνει την απίστευτη κατάσταση στον Ευαγγελισμό έκανε το γύρο του διαδικτύου και αποτυπώθηκε σε όλα τα ΜΜΕ, δείχνοντας την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασθενείς στο δημόσιο σύστημα λόγω έλλειψης προσωπικού και υποδομών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για άθλιο σύστημα υγείας ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στόχος της είναι η απαξίωση της δημόσιας περίθαλψης για να προωθηθούν οι ασθενείς στο ιδιωτικό σύστημα.

Εκεί ήταν που ο Άδωνις Γεωργιάδης βγήκε από τα …ρούχα του και επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση:

«Εμείς υπερασπιζόμαστε τα δημόσια νοσοκομεία. Εσείς τα συκοφαντείτε. Ντροπή σας» είπε εκνευρισμένος ο κ.Γεωργιάδης επιχειρώντας να διασκεδάσει με τον γνωστό επικοινωνιακό του τρόπο τις εντυπώσεις. «Πάντα σε εφημερίες υπάρχει μια τέτοια εικόνα σε όλο τον κόσμο. Συκοφαντείτε, διαβάλλετε και πληγώνετε την εικόνα του ΕΣΥ για να πάρετε ψήφους» είπε με έντονο ύφος.

Πάντως η εικόνα που διέρρευσε από τον Ευαγγελισμό έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την ηγεσία του υπουργείου Υγείας η οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες αναμένεται να αντικαταστήσει και τη διοίκηση του νοσοκομείου στις επικείμενες αλλαγές και στην Αττική που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται νέοι διοικητές και στην Αττική με…γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις! Οι μισθοί και τα ρουσφέτια

Προς λουκέτο οι Δημόσιες Δομές! Τι θα κλείσει ο Άδωνις

Δώρο ζωής 1 εκατ. ευρώ από τη Pfizer! Δωρεάν 80.000 φάρμακα για ανασφάλιστους

Ποιους διοικητές νοσοκομείων διόρισε ο Άδωνις: Όλη η λίστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν