Άδωνις κατά Τσίπρα για το «τηλε-βιβλιοπώλης»! Οι εκπομπές που κόπηκαν και τα βιβλία

  • Iatropedia
Μετά τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα περί «Τηλεβιβλιοπώλη» υπουργού Υγείας ο οποίος μαγνητοσκοπεί κρυφά εκπομπές και στη συνέχεια βάζει το σήμα "Ε" της επανάληψης, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να υπερασπισθεί δεόντως το επάγγελμά του δηλώνοντας μάλιστα ότι θα επιστρέψει μετά τα υπουργικά του καθήκοντα. Προς ώρας πάντως δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να κάνει εκπομπές

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Με κάθε τρόπο αποφάσισε τελικά ο Άδωνις Γεωργιάδης να υπερασπισθεί το επάγγελμα του αλλά και τις εκπομπές του από όπου πουλά βιβλία δηλώνοντας μάλιστα ότι του λείπουν. Προτείνει δε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δοκιμάσει ο ίδιος μια μέρα να πουλήσει διά τηλεοράσεως βιβλία, αφήνοντας αιχμές ότι ο κ.Τσίπρας δεν έχει εργασθεί στη ζωή του.

Μετά τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί «τηλε-βιβλιοπώλη» υπουργού Υγείας και ότι πουλά κρυφά βιβλία με μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Αν ο κ. Τσίπρας είχε δουλέψει, όπως εγώ, στη ζωή του, θα γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι και να ήθελα να κάνω αυτό που λέει, οι βιολογικές μου αντοχές δε θα μου το επέτρεπαν».

«Ειλικρινά θλίβομαι με την κατάντια του κ. Τσίπρα. Για να καταλάβει πόσο λάθος έκανε και πόσο με αδίκησε, του προτείνω το εξής: Να πάει μια μέρα ο ίδιος να κάνει μια εκπομπή στην οποία να πουλάει βιβλία, να δει πόσο κοπιαστικό είναι, να βγάλει τα πρώτα λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του και να αντιληφθεί ότι αυτό, πολύ απλά δε γίνεται.

Λυπάμαι όμως γιατί νόμιζα ότι η αναφορά του σε τηλεβιβλιοπώλη του είχε ξεφύγει, την είπε κατά λάθος αλλά διαπιστώνω σήμερα ότι δυστυχώς είναι ένας άνθρωπος που υιοθετεί άκριτα, πολύ σοβαρά πράγματα, χωρίς να έχει την παραμικρή συναίσθηση του για τι πράγμα μιλάει.»

Όσο για τις εκπομπές του: « Μου λείπει πολύ που δεν κάνω τις εκπομπές μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να τις κάνω, αλλά δεν μπορώ. Σίγουρα θα επιστρέψω στην εργασία μου –στα βιβλία- μόλις τελειώσω από τα υπουργικά μου καθήκοντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόλεμος Άδωνι- Βαρνάβα και στη μέση η Χρυσή Αυγή! Οι κατηγορίες, οι απαντήσεις και ο Κασιδιάρης

Τι κάνουν οι Έλληνες γιατροί στο Άμπου Ντάμπι;

Σε απλά δωμάτια γεννούν οι Κερκυραίες! Καταγγελίες σοκ από τους γιατρούς

Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν για την εποχική γρίπη!