Άδωνις κατά γιατρών ΠΕΔΥ! Τι είπε για ανασφάλιστο φίλο του

  • Iatropedia
Όλοι μπορούν να απευθύνονται στο ΠΕΔΥ για εξετάσεις έχουν δεν έχουν βιβλιάριο ή ασφάλιση διαμηνύει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τι είπε για ανασφάλιστο γνωστό του που δεν εξυπηρετήθηκε

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Για εξετάσεις στο ΠΕΔΥ με ή χωρίς βιβλιάριο δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας ουσιαστικά επίθεση στους γιατρούς του ΠΕΔΥ που φέρονται να αρνούνται να δουν ασθενείς που δεν έχουν κοινωνική ασφάλιση.

Ο υπουργός Υγείας για άλλη μια φορά όχι επισήμως αλλά μέσα από το δημοφιλές και αγαπημένο του twitter τονίζει ότι όλοι πρέπει να γίνονται δεκτοί στο ΠΕΔΥ καθότι δικός του γνωστός απευθύνθηκε σε πολυιατρείο και δεν εξυπηρετήθηκε.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

Ωστόσο οι γιατροί του ΠΕΔΥ από την πρώτη στιγμή δηλώνουν ότι θα εξυπηρετούν τους πάντες έχουν δεν έχουν κοινωνική ασφάλιση κάτι που άλλωστε πράττουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί στο ΕΣΥ.

Ο Άδωνις πάντως επιμένει:

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας επανέλαβε μιλώντας στο 1ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας ότι έως το τέλος Ιουνίου η κυβέρνηση θα έχει εξασφαλίσει φάρμακα και περίθαλψη για όλους τους ανασφάλιστους κάτι που άλλωστε αποτελεί και δέσμευση-υποχρέωση προς την τρόικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με το πράσινο φως της Βουλής το πλαφόν στα φάρμακα! Πότε θα εφαρμοστεί

Μαύρο…γιατρών στο πλαφόν! Πως αντιδρούν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης

Άδωνις προς Έλληνες φαρμακοβιομηχάνους: ''Σας στηρίζουμε''

Άδωνις προς γιατρούς: Εκτός συστήματος όσοι υπερ συνταγογραφούν!