Άδειασαν την παθολογική κλινική στο «Σκυλίτσειο» μετά την χθεσινή πτώση σοβάδων και ψευδοροφής

Στην μεταφορά όλων των ασθενών που νοσηλεύονταν στην παθολογική κλινική σε χώρους άλλων κλινικών αποφάσισε στην έκτακτη σύσκεψή του το Διοικητικό Συμβούλιο του «Σκυλίτσειου», για «καθαρά προληπτικούς λόγους» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της διοίκησης:

Σήμερα 18 Ιουλίου 2017 και περί ώρα 11.45 π.μ. κατέρρευσε μικρό τμήμα της ψευδοροφής της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου « Σκυλίτσειο». Από την πτώση δεν  υπήρξαν τραυματισμοί ή άλλες υλικές ζημιές . Άμεσα κινητοποιήθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου , ενημερώθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και  επισκέφθηκε τον χώρο ο τοπικός βουλευτής κ. Μιχαηλίδης.

Με εντολή  της Διοικήτριας και για καθαρά προληπτικούς λόγους, εκκενώθηκαν οι θάλαμοι που γειτνιάζουν με το συγκεκριμένο χώρο και μεταφέρθηκαν οι ασθενείς σε άλλους θαλάμους της Παθολογικής. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Κλινικών του Νοσοκομείου με θέμα την δυνατότητα μετεγκατάστασης της Παθολογικής Κλινικής. Εν συνεχεία συγκλήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με το ίδιο θέμα .

Δείτε εδώ το χθεσινό δημοσίευμα του iatropedia για το συμβάν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου εντός της ημέρας θα μεταφερθούν όλοι οι ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής σε κενές κλίνες των άλλων  Κλινικών του Νοσοκομείου".                  σκυλιτσειο 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν