Νοσοκομείο Χίου: Κατέρρευσε μέρος της οροφής στην παθολογική [pics]

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Νοσοκομείο Χίου
Όταν επί σειρά ετών το ΕΣΥ και οι δομές του αφήνονται στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα: Η νεοδιορισθείσα διοικήτρια του "Σκυλίτσειου" έχει να αντιμετωπίσει σήμερα άλλον έναν πονοκέφαλο. Αίφνης, εν ώρα πλήρους λειτουργίας του νοσοκομείου, κατέρρευσε στον διάδρομο της Παθολογικής Κλινικής μέρος της ψευδοροφής και του σοβά που υπήρχε από μέσα. Και αυτό που φαίνεται τώρα είναι μια οροφή εμποτισμένη με υγρασία...

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το τοπικό ΜΜΕ politischios , ήδη στελέχη του Νοσοκομείου συζητούν το ενδεχόμενο αποχής από την εργασία τους. «Έρχεται ο κόσμος για να νοσηλευτεί και υπάρχει κίνδυνος να φύγει με νεκροφόρα. Είναι αδιανόητο να παίζουν πια με τις ζωής μας», ανέφερε υπηρεσιακό στέλεχος στον «π».

Νοσοκομείο Χίου

Στον από πάνω όροφο υπάρχει στέγη με κεραμίδια η οποία προφανώς έχει κακοτεχνίες ή απλά πάλιωσε και χρειάζεται μια ανακαίνιση μετά από τόσα χρόνια που έχει κατασκευαστεί.

Πάντως στο νοσοκομείο επικρατεί αναβρασμός και ψάχνουν εκ πρώτης να βρουν χώρο και τρόπο για να μεταφερθεί η παθολογική κλινική.

Νοσοκομείο Χίου

Να θυμίσουμε ότι σήμερα στις 16:00 φτάνει στο νησί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση που έκανε η τοπική Εφημερίδα Πολίτης στο Facebook: