ΑΧΕΠΑ: ‘Επεσε ολόκληρο δέντρο στο προαύλιο του νοσοκομείου. Από τρίχα γλίτωσαν ασθενείς και συνοδοί!

  • Γιάννα Σουλάκη
ΑΧΕΠΑ
Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ είχε επανειλημμένα προειδοποιήσει τη Διοίκηση για τον κίνδυνο που υπήρχε να πέσουν δέντρα στο προαύλιο του νοσοκομείου. Και να που έγινε...

Το μεσημέρι της Τρίτης, ένας δυνατός κρότος αναστάτωσε εργαζόμενους και ασθενείς στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Όπως διαπιστώθηκε προερχόταν από ένα μεγάλο δέντρο που είχε πέσει δίπλα στο κυλικείο, το οποίο βρίσκεται στο προαύλιο του νοσοκομείου. Ήταν πραγματική τύχη που δεν θρηνήσαμε θύματα, λένε οι εργαζόμενοι:

«Χθες το μεσημέρι (4μμ) έπεσε ένα μεγάλο δέντρο δίπλα στο κυλικείο που είναι χώρος διέλευσης και παραμονής ασθενών, συνοδών και προσωπικού (προς αιμοδοσία). Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Συνέχεια των κλοπών, των φαινομένων βίας κατά του προσωπικού, των αστέγων που κοιμούνται ανενόχλητοι στο Νοσοκομείο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΟΕΔΗΝ και συμπληρώνει:

«Το Σωματείο είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που υπάρχει να πέσουν δέντρα στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου επειδή δεν υπάρχουν χρήματα να τα περιποιηθούν (κλάδεμα κλπ).Η Διοίκηση σφυρίζει αδιάφορη!!!».

Δείτε τη φωτογραφία: