Η AbbVie Running Team συνεχίζει να προσθέτει χιλιόμετρα στο «κοντέρ» της για καλό σκοπό

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η AbbVie Running Team για ακόμα μια χρονιά έδωσε δυναμικό «παρών» σε σημαντικά δρομικά γεγονότα με σκοπό να ενισχύσει Συλλόγους Ασθενών, ΜΚΟ και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Κάνοντας πράξη το σύνθημα “Let’s Run Together to Transform People’s Lives!”, οι δρομείς της ομάδας έτρεξαν μικρές και μεγάλες αποστάσεις, προσθέτοντας χιλιόμετρα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Το 2016, με τη συμμετοχή πάνω από 80 δρομέων στις διαδρομές διοργανώσεων, όπως ο 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 20 χλμ, 3ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα, ο 3ος φιλανθρωπικός αγώνας ‘Όλοι Μαζί Μπορούμε», ο 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και ο 34ος Αγώνας Δρόμου Υγείας 10χλμ, η ομάδα στήριξε το έργο του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας-Ίαση-Στήριξη – Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., του Πανελληνίου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» και του Ομίλου Εθελοντών Αιματολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν.Α. Γ. Γεννηματάς «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος». Για κάθε χιλιόμετρο της ομάδας, η AbbVie προσέφερε ένα χρηματικό ποσό, ενώ σε άλλες περιπτώσεις είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Με το «κοντέρ» να καταγράφει 5.320 πλέον χιλιόμετρα μέσα σε τέσσερα χρόνια και έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μελών, με διάθεση και δυναμική να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, η AbbVie Running Team ανανεώνει το ραντεβού της για το 2017.

H κα. Άντζελα Βερναδάκη, Market Access & External Relations Director της AbbVie και μέλος της AbbVie Running Team, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινώντας το 2013 αυτή την πρωτοβουλία, είχαμε θέσει ως στόχο να συμβάλλουμε – με μοναδικό όχημα την εθελοντική μας προσφορά- στην ενίσχυση όσο το δυνατόν περισσότερων συνανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι που σε αυτόν τον “αγώνα” έχουμε βρει θερμή ανταπόκριση, τόσο από τους συναδέλφους, όσο και από τους φίλους και τους συνεργάτες μας. Με τις φετινές μας επιδόσεις βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και δίνουμε την υπόσχεση για ακόμα περισσότερες διαδρομές προσφοράς».