74ο Συνέδριο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στο υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων γιατρών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ,στο πλαίσιο του χαιρετισμού του, στην τελετή έναρξης ,του 74ου Συνέδριου Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, ορθοπαιδικός και ο ίδιος, τόνισε ότι οι Έλληνες γιατροί στηρίζουν με αυταπάρνηση το σύστημα υγείας που καταρρέει ενώ αποτελούν το καλύτερο πρεσβευτή της χώρα μας στο εξωτερικό . Εντούτοις αντιμετωπίζονται από την ελληνική πολιτεία με εχθρικότητα και προκατάληψη.

«Οι Έλληνες γιατροί διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο και γίνονται ανάρπαστοι από τα συστήματα υγείας των άλλων χωρών. Ειδικά στο χώρο της ορθοπαιδικής ,το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό κάτι που αναγνωρίζεται από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Ωστόσο η πολιτεία  αντιμετωπίζει τον ιατρικό κόσμο με εχθρότητα και έχει εξαναγκάσει πολλούς  άξιους συναδέλφους μας να καταφύγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν. Στόχος μας  είναι μέσα από τον τουρισμό υγείας και από άλλες προσπάθειες να δημιουργήσουμε προοπτικές που θα ανοίξουν νέους δρόμους για τον ιατρικό κλάδο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν