24ωρη πανελλαδική απεργία και για τους οδοντιάτρους

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Ο.), σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση των επιστημονικών φορέων, συμμετέχει στην εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, την οποία έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Μάϊου, και καλεί όλους τους οδοντιάτρους της χώρας μας να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Ο.), σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση των Επιστημονικών φορέων, συμμετέχει στην εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, την οποία έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 17 Μάϊου, και καλεί όλους τους οδοντιάτρους της χώρας μας να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στις προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ε.Ο.Ο., αναλογιζόμενη τις επιπτώσεις του νέου φοροασφαλιστικού νόμου στην επαγγελματική επιβίωση των οδοντιάτρων και ελεύθερων επαγγελματιών, λέει:

-Όχι στη νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους επιστήμονες και τους ελευθέρους επαγγελματίες.

-Όχι στη μεθοδευμένη από την κυβέρνηση οικονομική και βιοτική εξόντωση των οδοντιάτρων και των λοιπών επιστημόνων και ελευθέρων επαγγελματιών.

-Να καταργηθεί ο νέος φοροασφαλιστικός νόμος, ο οποίος δημεύει το εισόδημα των επιστημόνων και των ελευθέρων επαγγελματιών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν