Η βασική διατροφική συνήθεια που ακολούθησε ο διάσημος James Corden και έχασε 40 κιλά

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
James Corden
Ο James Corden είναι κυρίως γνωστός για την καριέρα του ως ηθοποιός και παρουσιαστής του ομώνυμου talk show του στην αμερικανική τηλεόραση. Η κωμική του προσωπικότητα είναι αυτή που λάμπει, ωστόσο, έχει κάνει νέα για το απίστευτο ταξίδι του για απώλεια βάρους.

Πρόσφατα, ο James Corden ολοκλήρωσε με επιτυχία μια μακρά προσπαθειά του να χάσει βάρος με τον ίδιο να λέει ότι συνολικά κατάφερε να χάσει περίπου 40 κιλά! Πώς το πέτυχε;

Σύμφωνα με συνέντευξή του, φρόντισε να περιορίζει το πότε έτρωγε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο κάθε μέρα.

Ο περιορισμός του χρονικού πλαισίου πρόσληψης τροφής είναι ευρύτερα γνωστό ως διαλείπουσα νηστεία.

Συγκεκριμένα, τηρεί καθημερινά την χρονικά περιορισμένη νηστεία, η οποία του επιτρέπει να τρώει κανονικά, αλλά μόνο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα την ημέρα.

“Δεν τρώω τίποτα πριν τις 12 το μεσημέρι”

Μαζί με αυτήν την μέθοδο νηστείας, ο James Corden προσπαθεί να τρώει όσο πιο υγιεινά μπορεί. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τον είδαν να πίνει ένα υγιεινό ρόφημα μόλις 15 θερμίδων, χωρίς ζάχαρη, γεμάτο βιταμίνες και τους είπε ότι είχε φάει απλά ένα μήλο εκείνο το πρωί.

Ωστόσο, παρόλο που επιλέγει πιο υγιεινές τροφές, ο ίδιος τονίζει τη σημασία του να συνεχίζει κανείς να απολαμβάνει τις τροφές που του αρέσουν και να μην περιορίζει τα είδη φαγητού που τρώει.

“Προσπαθώ να τρώω υγιεινά και να μην στερούμαι αυτά που μου αρέσουν”

Ο James Corden λέει ότι δεν του αρέσει η νοοτροπία της αυστηρής δίαιτας, καθώς αισθάνεται ότι τον περιορίζει πολύ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιδέα του να κάνεις δίαιτα είναι λάθος, διότι το πιο πιθανό είναι να επιστρέψεις όπως ήσουν πριν.

Στο παρελθόν, ο ίδιος είχε μιλήσει για την απώλεια βάρους που είχε πετύχει μέσω γνωστής εταιρείας έτοιμων γευμάτων με σκοπό την απώλεια βάρους. Τώρα, συνεργάζεται με την εταιρεία επειδή έχει απολαύσει τη διαδικασία αυτή.

Ο Corden πιστεύει, ότι σε ένα εξατομικευμένο τέτοιο πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να κόψετε κανένα φαγητό. Αντίθετα, συνειδητοποιείτε τι προσθέτετε στο σώμα σας. Αυτό σας κάνει να σκέφτεστε πριν φάτε, προσπαθώντας να μην τρώτε τροφές με πολλά συστατικά.

Μαζί με τις διατροφικές συνήθειες που τον βοήθησαν να χάσει βάρος, ο Corden ασκείται πολλά πρωινά κάνοντας μποξ μαζί με τον προπονητή του. Πρόσφατα ολοκλήρωσε επίσης ένα τετραήμερο μάθημα υπερβατικού διαλογισμού, επιτρέποντάς του να θέσει το σώμα του σε μια “κατάσταση ήρεμης εγρήγορσης”.

«Κάνεις ένα μάθημα, και στο τέλος του, έχεις αυτά τα εργαλεία όπου, κάθε μέρα, δίνεις στον εαυτό σου 20 λεπτά σιωπής για να αφήσεις τις σκέψεις σου να είναι ό,τι κι αν είναι, και το βρήκα πολύ, πολύ ωφέλιμο», δήλωσε ο James Corden.

Πηγές: https://www.the-sun.com, https://www.eatthis.com

φωτό: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίαιτα με διαλείπουσα νηστεία: Το κόλπο για να την κάνετε πιο εύκολα

Οι top 5 τροφές στο πρωινό για απώλεια σπλαχνικού λίπους μετά τα 50, σύμφωνα με διαιτολόγους

Τι να πίνετε για μεγαλύτερη απώλεια λίπους από την κοιλιά ανεξάρτητα από την ηλικία σας

Συνδυασμοί τροφών για απώλεια βάρους