Άνοιξε κονσέρβα και βρήκε σκουλήκι-ταινία στο περιεχόμενο – Εικόνες σοκ! [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σκουλήκι-ταινία
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας άντρας, όταν άνοιξε μια κονσέρβα με έτοιμο φαγητό για να ετοιμάσει ένα γεύμα και προτού πάρει δαγκωνιά, πρόσεξε ένα ανεπτυγμένο σκουλήκι-ταινία μέσα σε αυτό!

Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε έναν άλλον άντρα που εξαιτίας της μακροχρόνιας κατανάλωσης σούσι (ωμό σολομό) ανέπτυξε σκουλήκι-ταινία στο έντερο και το… απέβαλλε από τον πρωκτό, όταν πήγε στην τουαλέτα.

Τα παρασιτικά σκουλήκια είναι αρκετά σοβαρή κατάσταση. Γνωρίστε τα συμπτώματα που προκαλούν στον ξενιστή τους.

Τώρα, έρχεται στο προσκήνιο το βίντεο που κατέγραψε αυτός ο άντρας, καθώς άνοιξε μια κονσέρβα έτοιμου φαγητού και βρήκε μέσα ένα μεγάλο σκουλήκι παράσιτο.

Δείτε το βίντεο…

Για να αποφύγετε τη μόλυνση με σκουλήκι-ταινία, μην τρώτε ωμό, ή ανεπαρκώς μαγειρεμένο ψάρι (ειδικά του γλυκού νερού), χοιρινό, ή βόειο κρέας. Σιγουρευτείτε ότι είναι καλά μαγειρεμένη όλη η σάρκα από το κρέας και το ψάρι.

Επίσης, φροντίστε να πλένετε τα λαχανικά και τα φρούτα πριν τα φάτε. Επίσης, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι πριν χειριστείτε τα τρόφιμα και πίνετε μόνο νερό που γνωρίζετε ότι είναι καθαρό (π.χ. εμφιαλωμένο), όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

https://www.express.co.uk