Όταν και οι άνδρες ψάχνουν κρυφά το κινητό!

  • Iatropedia
Άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει τη χάρη λέει η παροιμία. Μπορεί η κατασκοπεία και η αδιακρισία να είναι γένους θηλυκού αλλά από ότι φαίνεται δεν αποτελεί προνόμιο των γυναικών αλλά των ανδρών. Ακόμη και αν δεν το παραδέχονται οι άνδρες είναι εκείνοι που δεν διστάζουν να κατασκοπεύσουν το έτερο ήμισυ στην περίπτωση που υποψιάζονται ότι τους απατά.

Ο αστικός μύθος που θέλει τις γυναίκες σε ρόλο… Ηρακλή Πουαρό κάθε φορά που υποψιάζονται τους άνδρες τους για απιστία καταρρίπτεται αφού απεδείχθη ότι οι άνδρες δεν διστάζουν να ξεσκονίζουν κρυφά το κινητό της συντρόφου του!

Αναλυτικότερα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας πραγματοποίησε δημοσκόπηση σε περισσότερα από 2.000 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως συμπέρανε το 62% των ανδρών κοιτάζει κρυφά το κινητό της συντρόφου του, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν μόλις 34%.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι ένα ποσοστό που αγγίζει το 89% παραδέχθηκε ότι το να παρακολουθούν κρυφά το κινητό ήταν σφάλμα τους αλλά δήλωσαν πως ήταν υπεράνω των δυνατοτήτων τους καθώς το βασικό κίνητρο τους ήταν οι υποψίες απιστίας.

Μάλιστα στο 48% των περιπτώσεων, η κατασκοπεία οδήγησε στην εξεύρεση ενοχοποιητικών αποδεικτικών στοιχείων!

Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες φάνηκε πως είναι πιο ειλικρινείς στην αντιμετώπισή τους σχετικά με τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ποσοστό 59% των γυναικών δήλωσε πως θα παραδεχόταν αυτά που βρήκε, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες ήταν 37%.

Πάντως αίσθηση προκάλεσε στους ερευνητές η απάντηση από τους συμμετέχοντες της έρευνας ότι αν έπιαναν στα πράσα το έτερο ήμισυ να κατασκοπεύει θα τον χώριζε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι μπορείτε να πάθετε από το πολύ αλκοόλ!

Επικίνδυνο το σεξ στα ξαδέρφια! Ποιες οι επιπτώσεις

Πως να σώσετε την μνήμη σας τρώγοντας!

Οι περίεργοι και αστείοι νόμοι του σεξ!