Θετική η γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την πληρωμή των επικουρικών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως ενημερώνει η ΟΕΝΓΕ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με την πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ενημερώθηκε ότι η χθεσινή απόφαση της διάσκεψης ήταν θετική όσον αφορά την αποπληρωμή δεδουλευμένων επικουρικών γιατρών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού Δημόσιων Νοσοκομείων, Κ.Υ και ΠΕΔΥ.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ενημέρωσης από τον ΟΕΝΓΕ:

Είχε προηγηθεί δυναμική κινητοποίηση της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ στην έδρα του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συνάντηση με αντιπροσωπεία του. Ακολούθησε το απόγευμα νέα μαζική κινητοποίηση από σωματεία εργαζομένων σε Νοσοκομεία και την ΟΕΝΓΕ, με συγκέντρωση στον Ευαγγελισμό και πορεία στην Βουλή όπου αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με εκπροσώπους των κομμάτων της Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής.

Απαιτούμε από τους αρμόδιους να ενεργοποιηθούν άμεσα όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες ώστε τα οφειλόμενα να πιστωθούν στους λογαριασμούς των συναδέλφων τις επόμενες μέρες.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα για το οποίο φέρει στο ακέραιο την ευθύνη και να μπει τέλος στην ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ομηρία των συναδέλφων.

Καμία επανάπαυση, κανένας εφησυχασμός!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης
Κατάργηση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων ομηρίας και ανακύκλωσης της ανεργίας

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην Πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.