Προμηνύονται αλλαγές στην εκπαίδευση εξειδίκευση και αξιολόγηση των γιατρών

f1f3d685719ff385892221afb794f6c7.jpg
Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους από τον χώρο των Επιστημών Υγείας έχει συγκαλέσει για σήμερα το μεσημέρι στην Αριστοτέλους ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδη Μπαλτά και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Στην συνάντηση θα συμμετάσχουν ο πρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Θάνος Δημόπουλος, κοσμήτορες και πρόεδροι Σχολών Επιστημών Υγείας των Πανεπιστημιακών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων και συναρμόδιων φορέων, όπως είναι η ΟΕΝΓΕ.

Θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών των Σχολών - προσανατολισμός στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, θέματα εκτίμησης αναγκών υγείας ευάλωτων ομάδων πληθυσμού και συμμετοχή των Σχολών σε προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας, θέματα αειφόρου ανάπτυξης, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού αλλά και οι ειδικότητες των γιατρών.

Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί πάγιο αίτημα της ακαδημαϊκής κοινότητας να υπάρχουν εισαγωγικές εξετάσεις για την έναρξη της ειδικότητας στους νέους γιατρούς...

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends