ΠΟΕΔΗΝ: Χάος στις χθεσινές γενικές εφημερίες δύο μεγάλων νοσοκομείων- Φωτογραφίες

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μια άλλη διάσταση των προβλημάτων στην χθεσινή εφημερία "Ευαγγελισμού" και "Αττικού" δίνει σήμερα η ΠΟΕΔΗΝ με φωτογραφίες από το αλαλούμ και τα ράντζα που υπήρχαν χθες το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι στα δύο αυτά νοσοκομεία... Πηγές μας από το Νοσοκομείο πάντως επιβεβαιώνουν το χθεσινό δημοσίευμα του iatropedia ότι η εφημερία στον "Ευαγγελισμό" σταμάτησε για αρκετές ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του κ. Λουκά Παπαδήμου και την μεταφορά του για νοσηλεία. Ίσως έφταναν κάποιοι ασθενείς με ΙΧ που δεν είχαν τρόπο να γνωρίζουν τι συνέβη αλλά είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ να μην φέρνει ασθενείς στο νοσοκομείο.

Διαβάστε εδώ το χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του iatropedia.

Διαβάστε παρακάτω την ενημέρωση από την ΠΟΕΔΗΝ:

ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 25/5/2017

Ενημερωθήκαμε ότι στην εφημερία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 25/5/2017 δεν υπήρξε καμία ανάσχεση εκτάκτων περιστατικών από την προσέλευση και μετά του κου Λουκά Παπαδήμου που διεκομίσθη τραυματισμένος μετά από άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε (6μ.μ.).

Αντιθέτως αναστάτωση προκλήθηκε στα ΤΕΠ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από τις 3:30μ.μ. έως 6μ.μ., την ώρα που στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του.

Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων.

ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΤΤΙΚΟΝ» ΠΕΜΠΤΗ 25/5/2017

Στην εφημερία του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου χθες Πέμπτη 25/5/2017 έγινε χαμός. Όπως πάντα στις εφημερίες. Προσήλθαν 900 περιστατικά και πραγματοποιήθηκαν 200 εισαγωγές.

Όσες γίνονται κατά μέσο όρο σε κάθε εφημερία.

Πλημμύρισαν οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα.

Που είναι το Νοσοκομείο ΛΟΙΜΩΔΩΝ που άνοιξε όπως λέει η κυβέρνηση στα ψέματα;

Η κατάσταση στις εφημερίες του ΑΤΤΙΚΟΥ είναι ανυπόφορη. Κρίμα για τους ασθενείς!!!

Δείτε φωτογραφίες της κατάστασης των κλινικών σήμερα.

Τριτοκοσμικές συνθήκες Νοσηλείας!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                            ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ραντζα 3