IAΣΩ General: Α΄Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Β΄Καρδιολογική Κλινική του ΙΑΣΩ General, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, διοργανώνει την Α΄ Ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων, την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής. Στόχος της Ημερίδας είναι η ορθή και σφαιρική ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η κα Ευδοκία Πετροπούλου, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών, Διευθύντρια Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής ΙΑΣΩ General και ο κ. Νεκτάριος Πιλάτης, Επεμβατικός Καρδιολόγος, Διευθυντής Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής και Επιστημονικός Υπεύθυνος Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου ΙΑΣΩ General.

Παράλληλα, θα συμμετέχουν ως πρόεδροι και ομιλητές, διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων.

Θεματικοί άξονες του συνεδρίου είναι οι αρρυθμίες, η στεφανιαία νόσος, η καρδιακή ανεπάρκεια, οι βαλβιδοπάθειες και οι συνοσηρότητες των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και σε απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά, δεδομένου ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρες.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.