Η γρίπη φέρνει κρεβάτια …Ζαχόπουλου hi tech στα δημόσια νοσοκομεία!

  • Iatropedia
Τι σχέση μπορεί να έχει ο πρώην συνεργάτης του Κ.Καραμανλή Χρ.Ζαχόπουλος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, με τη νέα γρίπη και τα εμβόλια που είχαν αγορασθεί για την πανδημία;

Το υπουργείο Υγείας που εισπράττει πίσω τα χρήματα από τα εμβόλια που είχαν αγορασθεί για την πανδημία γρίπης πριν από τρία χρόνια επί Δ.Αβραμόπουλου καθώς τα επέστρεψε, αποφάσισε να τα επανεπενδύσει σε κάτι μάλλον πιο χρήσιμο για τα δημόσια νοσοκομεία.

Αποφάσισε να αγοράσει με τα χρήματα από τα εμβόλια της γρίπης 40 υπερσύγχρονα κρεβάτια αποθεραπείας για τα δημόσια νοσοκομεία.

Πρόκειται για …hi tech κρεβάτια που έχουν αξιολογηθεί ως σύστημα θεραπείας από τις ευρωπαϊκές επιστημονικές ενώσεις.

Και αυτό διότι διαθέτουν σύγχρονους μηχανισμούς ώστε ο ασθενής να μην παθαίνει κατακλύσεις, να κινείται έστω και αντιμετωπίζει πρόβλημα, να μπορεί να ανασαίνει καλύτερα αλλά και γενικότερα να αποθεραπεύεται πολύ νωρίτερα. Σε ένα τέτοιο κρεβάτι είχε νοσηλευθεί και ο Χρ.Ζαχόπουλος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του με αποτέλεσμα να γίνει καλά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Εντός των ημερών τα κρεβάτια θα αρχίζουν να διανέμονται σε διάφορα δημόσια νοσοκομεία της χώρας όπως επιβεβαίωσε και η πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου Και Πρόληψης Νοσημάτων Τζένη Κρεμαστινού αναφερόμενη στα χρήματα που κερδήθηκαν από την επιστροφή των εμβολίων της γρίπης που είχαν αγορασθεί για την πανδημία.