Άδωνις Γεωργιάδης κατά Πολάκη και Ρόζενμπεργκ- Πόσο πιο «καυτός» αυτός ο Ιούλιος;

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Συνέχεια στις κατηγορίες που εξαπέλυσε πέρσι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κατά του άλλοτε υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη για παρεμβάσεις του τελευταίου στο ΚΕΕΛΠΝΙ, δίνεται σήμερα στη συνεδρίαση του ΔΣ του Κέντρου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης «σήμερα στις 13:00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, θα ανακαλέσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε εναντίον του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για δήθεν παρέμβασή του σε απευθείας διορισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Υγείας (2013-2014)».

Όπως εξηγεί ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Ρόζενμπεργκ έχει ήδη ανακαλέσει με εξώδικη απάντηση-δήλωση προς τον κ. Γεωργιάδη, στην οποία παραδέχεται ότι το όνομα του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. δεν αναφέρεται πουθενά στο εισαγγελικό πόρισμα και ότι όσα ανέφερε εναντίον του ήταν «οι γνωστές ψευδείς καταγγελίες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη».

Να θυμίσουμε ότι σε ανάρτησή του στο Facebook τον Φεβρουάριο του 2017, ο κ. Πολάκης εξηγούσε για όσα κατέθεσε στην Επιτροπή για το ΚΕΕΛΠΝΟ:

«Έδειξα στην επιτροπή έγγραφο απο το ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο μου ήρθε στο γραφείο ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ σε κλειστό φακελλο και το οποίο περιείχε 23 ονόματα με υπαρκτά πρόσωπα για τα οποία δίπλα στο όνομα υπήρχε το χρονικό διάστημα που δούλεψαν στο Κεελπνο (ΟΛΑ με ημερομηνία έναρξης και λήξης σύμβασης την περίοδο που υπουργός ήταν ο Αδωνις Γεωργιαδης) και ΠΟΙΟΣ πρότεινε να προσληφθει .Στις 15 απο αυτες τις προςληψεις δίπλα ήταν το όνομα Θεοδωρατος (διευθυντής του υπουργικού Γραφειου του Γεωργιάδη ) ,στη μια πρόσληψη το όνομα της κυρίας Μανωλιδου και στις υπόλοιπες 6 το όνομα του Αδωνι Γεωργιάδη .Οι άνθρωποι αυτοί προσλήφθηκαν στο Κεελπνο και τοποθετήθηκαν οι μισοί στο Υπουργείο υγείας ως «διοικητικοί» και κάποιοι για «δουλειά πεδίου» σε δομές λέει του Κεελπνο . Απο τον πρόχειρο έλεγχο που κάναμε σε δυο τρεις απο αυτους ,πριν τα στείλουμε στον εισαγγελέα διαπιστώθηκε οτι αυτοί οι συγκεκριμένοι δούλευαν στο γραφείο τύπου του κυρίου Γεωργιάδη και μαλιςτα μια κυρία με σπουδές αερόμπικ και βιβλιοθηκονομίας παρουσιαζόταν σε δημοσιεύματα της εποχής ως ΑΜΙΣΘΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ του Γραφειου τύπου του Αδωνι !!!!!!»…

Αλλά και ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου παραχώρησε φέτος τον Μάρτιο ανέφερε ότι:

Στη σκευωρία εναντίον μου που έχει οργανώσει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. συμμετέχει η νυν διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε ότι υπήρξε αλλοίωση των εγγράφων του πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες εναντίον του για τις «δήθεν παράνομες προσλήψεις 23 ατόμων ήταν αβάσιμες».