Πως θα γίνετε όμορφη πριν τα Χριστούγεννα;

  • Iatropedia
Είθισται τέτοια εποχή κάθε χρόνο οι περισσότερες γυναίκες να ψάχνουν εκτός το τι θα φορέσουν τα Χριστούγεννα και το ρεβεγιόν να επισκέπτονται και το δερματολόγο τους προκειμένου να γίνουν πιο λαμπερές. Μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων και γερασμένων κυττάρων του δέρματος χωρίς πόνο και χωρίς χημικά είναι η θεραπεία Oxygen Peel. Τι είναι αυτή η θεραπεία; Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται; Απαντήσεις στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί!

Του Στέλιου Αγγελίδη Δερματολόγου

Οι άνθρωποι ασχολούνταν με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων στο δέρμα τους από την εποχή των Αρχαίων Αιγυπτίων. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν τότε ήταν πολλές και ποικίλες. Πολλές φορές περιλάμβαναν διαδικασίες με φωτιά που έκαιγε ελαφρά το δέρμα, μέχρι ελαφρόπετρα με διάφορα παρασκευάσματα. Είναι σημαντικό να βοηθήσουμε το δέρμα μας να διατηρήσει τον σωστό ρυθμό απόπτωσης των κερατινοκυττάρων που θα το βοηθήσουν να παραμείνει νεανικό με τη μέθοδο Oxygen Peel.

Οξυγόνο

Από τα πιο ουσιώδη στοιχεία της γης, απαραίτητο για την ύπαρξη ζωής.

Περίπου το 90% της ενέργειας του σώματος δημιουργείται από το Ο2, το οποίο ο οργανισμός μας καταναλώνει σε τεράστιες ποσότητες κατά τη διαδικασία εξάλειψης τοξινών, διαδικασίες που γίνονται μέσα στα κύτταρα. Το Ο2 ενεργοποιώντας τα ενδοκυτταρικά ενζυματικά συμπλέγματα μπορεί να μειώσει την βιολογική ηλικία, να θεραπεύσει την πρόωρη γήρανση προσώπου καθώς και την γενικότερη γήρανση.

Μηχανισμός δράσης

Η θεραπεία Oxygen Peel βασίζεται στο βομβαρδισμό του δέρματος με Oxygen, απομακρύνοντας με τρόπο απαλό στρώματα της επιδερμίδας. Με ηλεκτρονικό τρόπο ελέγχονται όλοι οι παράμετροι της θεραπείας. Με το τέλος της θεραπείας η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή και υγιής χωρίς τα σημάδια του χρόνου, χωρίς περιορισμό ηλικίας.

Κατάλληλη για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, αλλά και για διαφορετικές περιοχές του σώματος. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχουμε μετά από 4-6 εφαρμογές, ανά εβδομάδα και συντήρηση ανά 2-3 μήνες. Με την παραπάνω εφαρμογή έχουμε ανανέωση των κυττάρων κατά 60-80%.

Ενδείξεις

Ακμή (Αδρανοποίηση των βακτηριδίων)

Καθαρότερο και ανανεωμένο δέρμα

Απαλότερες ρυτίδες έκφρασης. (Ξεκούραση μυών)

Διεύρυνση αγγείων του αίματος, για καλύτερη κυκλοφορία του

Πιο ερυθρή, καλύτερα αιματομένη όψη του δέρματος

Ενίσχυση αναπνοής κυττάρων

Η θεραπεία Oxygen Peel είναι ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση των κατεστραμμένων και γερασμένων κυττάρων του δέρματος. Νεανικό και σφριγηλό δέρμα από την πρώτη κιόλας φορά. Αποτελεσματική θεραπεία χωρίς πόνο, χωρίς χημικά.

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος

Διδάκτωρ Παν. Αθηνών

http://www.narcissusangelidis.gr/

https://www.facebook.com/NarcissusAngelidis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν τα κοριτσάκια γίνονται μητέρες!

Νέα μέθοδο ''χτυπά'' την κήλη!

Γιατί τρέμουν τα χέρια μου χωρίς λόγο;

Σεξ και εγκυμοσύνη! Τα ''ναι'' και τα ''όχι''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ