Πως να κάνετε σεξ μέχρι τα βαθιά γεράματα!

  • Iatropedia
Απλόχερα η επιστήμη προσφέρει τα κατάλληλα φαρμακευτικά σκευάσματα για να βοηθήσει τους άνδρες να είναι ενεργά σεξουαλική ακόμη και μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ωστόσο εάν ένας άνδρας που δεν καπνίζει, δεν κάνει κατάχρηση οινοπνεύματος και ζει υγιεινά, αυξάνει τις πιθανότητες να παραμείνει δραστήριος στο σεξ.

Μετρήστε την πίεσή σας!

Σιωπηρή νόσο αποτελεί η υπέρταση η οποία τις περισσότερες φορές δεν παρουσιάζει συμπτώματα, σταδιακά, όμως, καταστρέφει το καρδιαγγειακό σύστημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες το 35-37% των ανδρών που έχει υπέρταση παρουσιάζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, είτε ως συνέπεια της θεραπείας είτε εξαιτίας της ίδιας της νόσου.

Περιορίστε τις κακές συνήθειες

Δεν είναι λίγες εκείνες οι καθημερινές συνήθειες οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τις σεξουαλικές επιδόσεις. Μια από αυτές είναι το κάπνισμα για το οποίο δεν είναι τυχαίο ότι στα πακέτα των τσιγάρων αναγράφεται η προειδοποίηση από το υπουργείο Υγείας ότι « το κάπνισμα προκαλεί στυτική δυσλειτουργία».

Αλλά και η υπερ κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί σταδιακά στη μείωση της ερωτικής επιθυμίας.

Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες που γυμνάζονται συστηματικά αντιμετωπίζουν σε μικρότερο ποσοστό προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Καιρός να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ασχοληθείτε με την αθλητική δραστηριότητα που σας ευχαριστεί περισσότερο.

Τον προστάτη και τα μάτια σας

Οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί: Όλοι οι άνδρες άνω των 45, πρέπει να υποβάλλονται σε εξέταση του P.S.A., δηλαδή τη μέτρηση του ειδικού προστατικού αντιγόνου, μιας ουσίας που παράγεται από τον προστάτη.

Ελέγξτε το σάκχαρό σας!

Υπολογίζεται ότι το 6-40% των διαβητικών αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Aν είστε πάνω από 40 ετών, θα πρέπει να ελέγχετε το σάκχαρό σας κάθε τρία χρόνια.

Φάτε μεσογειακά

Βάλτε στη διατροφή και στο πιάτο σας τη μεσογειακή διατροφή. Καθημερινά δεν θα πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιο σας οι βιταμίνες A και E, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή των ορμονών του σεξ. Έτσι φάτε τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, όπως είναι τα οστρακοειδή -κυρίως τα στρείδια, το κρέας και μη ξεχνάτε το ελαιόλαδο.

Ρυθμίστε τη χοληστερίνη σας

H παρουσία χοληστερίνης φράσσει τα αγγεία και εμποδίζει τη ροή του αίματος προς τα γενετικά όργανα τα οποία φαίνεται ότι επηρεάζουν τη στύση. Καλό είναι ο έλεγχος της χοληστερίνης να αρχίζει στην ηλικία των 20 ετών ή στην παιδική ηλικία αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να βουτήξω ή όχι; Θάλασσα ή θαλασσοθεραπεία

Έξυπνα tips για να γίνετε μαραθωνομάχοι στο σεξ!

Όταν το γλυκό κάνει καλό στην υγεία

Όταν η τρίχα ''γυρίζει'' τι να κάνω;