Ποιοι διάσημοι αστέρες χρησιμοποιούν το e-smoking;

  • Iatropedia
Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι σταρ της διεθνούς αλλά και της εγχώριας showbiz, εμφανίζονται δημόσια, «ατμίζοντας» τα ηλεκτρονικά τους τσιγάρα, σε χώρους όπου το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου απαγορεύεται «δια ροπάλου».

Το Χόλιγουντ φαίνεται ότι «έσπασε» πρώτο το ταμπού με επικεφαλής τους Τζόνι Ντεπ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Πάρις Χίλτον, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τσάρλι Σιν και πληθώρα άλλων διασήμων της μεγάλης οθόνης αλλά και του τραγουδιού.

Στον χορό έχουν μπει και πολλοί Έλληνες celebrities, οι οποίοι δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα τους, ή και με τα..ηλεκτρονικά πούρα τους, ενώ δεν αποτελεί μυστικό ότι στους φανατικούς «ατμιστές» περιλαμβάνονται οι Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κ.ά.

Οι θιασώτες του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα ξεπερνούν τις 200.000, ενώ σύμφωνα με προβλέψεις εγκύρων αναλυτών, σε μια δεκαετία ο τζίρος των ηλεκτρονικών τσιγάρων θα ξεπεράσει εκείνον του συμβατικού τσιγάρου των 700 δις ευρώ ετησίως.

Αξιοσημείωτη εξάλλου είναι η πρόσφατη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέταξε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στα καταναλωτικά προίόντα, επιτρέπει πλέον τη μεγαλύτερη εξωστρέφεια των σχετικών εταιρειών και την παραπέρα ανάπτυξη του κλάδου, επωφελεία του καταναλωτή.

τι είναι το e-τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μοιάζει με ένα πιο μακρύ κανονικό τσιγάρο. Απαρτίζεται από μια μπαταρία (λιθίου) και από έναν κύλινδρο με το εκχύλισμα που εισπνέει ο χρήστης (που κατά βάση αποτελείται από γλυκερίνη, νερό, αρώματα με ή χωρίς νικοτίνη).

Υπάρχουν τσιγάρα με ποικίλες συγκεντρώσεις εκχυλίσματος νικοτίνης, καθώς και χωρίς νικοτίνη, π.χ. με γεύση μέντας, μήλου, ακόμη και σοκολάτας. Η συσκευή περιλαμβάνει έναν ατμοποιητή, ο οποίος εξασφαλίζει τη μετατροπή του υγρού διαλύματος νικοτίνης σε εισπνεόμενο ατμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 12 αιτίες που ο… πύραυλος δεν απογειώνεται!

Υπερτρίχωση: Ο ''πόλεμος'' με την τρίχα!

Πως θα μείνετε στα …κιλά σας;