Οργασμός – Μαμούθ 96 συνεχόμενων ωρών – ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Ναι σωστά διαβάσατε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ, νοσοκόμα στο επάγγελμα, είχε οργασμό ενώ έκανε σεξ με τον σύντροφο της, που διήρκεσε 4 ημέρες (ο οργασμός, όχι το σεξ)!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η καθημερινή ζωή της συγκεκριμένης γυναίκας, από ευλογία, έχει μετατραπεί σε μαρτύριο διότι εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας, στο νευρικό της σύστημα.

Η Kim Ramsey, πάσχει από τη διαταραχή της “επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων”, δηλαδή με απλά λόγια είναι σε φάση σεξουαλικού ερεθισμού, συνέχεια. Μια απλή κίνηση, όπως το να ανέβει ένα σκαλοπάτι, ή να οδηγήσει, ή να τρανταχτεί ενώ βρίσκεται στο Μετρό η ακόμη και να την ακουμπήσει κάποιος άνθρωπος κατά λάθος, είναι ικανά να την ερεθίσουν και να την φέρουν σε οργασμό.

Και εάν σας ακούγεται… ενδιαφέρον αρχικά, σας λέμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, βιώνει ένα μαρτύριο με συνεχόμενους οργασμούς και από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορεί να λειτουργήσει, πονάει σε ολόκληρο το κορμί της, και όμως οι οργασμοί δεν σταματάνε. Όσο για την σεξουαλική της ζωή; Η ίδια είναι απογοητευμένη αφού δεν έχει καμία διαφορά με την καθημερινότητα της.

«Άλλες γυναίκες διερωτώνται πώς να έρθουν σε οργασμό. Εγώ δίνω μάχη για να σταματήσω τους δικούς μου», λέει η ίδια. Οι γιατροί στις ΗΠΑ που την έχουν εξετάσει έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μια πτώση που είχε η Kim, πριν από πολλά χρόνια, της δημιούργησε κύστες σε διάφορα σημεία της σπονδυλικής της στήλης, με αποτέλεσμα να πιέζονται διάφορα νεύρα τα οποία με τη σειρά τους… δημιουργούν αυτή την αναστάτωση.

Όσο για τον μεγαλύτερο της οργασμό η ίδια θυμάται, ότι έγινε το 2008 και κράτησε 4 ημέρες: “Δεν άντεχα έχανα το μυαλό μου, κόντευα να τρελαθώ. Εκείνο το πράγμα δεν σταματούσε με τίποτε… Από τότε και το σεξ, έχει μεταβληθεί για μένα σε μαρτύριο”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν