Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ: Το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ
Η Κλινική ΡΕΑ, έχοντας ξεχωρίσει για τις υψηλού επιπέδου Μαιευτικές και Γυναικολογικές Υπηρεσίες της, δημιούργησε μια σύγχρονη Μονάδα Γονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης, με στόχο τη διερεύνηση, τη σωστή διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της υπογονιμότητας στα σύγχρονα ζευγάρια.

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες Κλινικής και Εργαστηριακής Υπογονιμότητας, διαθέτει έμπειρους ιατρούς και εμβρυολόγους, καθώς και εξειδικευμένες μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Μονάδα διαθέτει σύγχρονες αίθουσες χειρουργείων με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και πλήρη ιατρικό εξοπλισμό, ενώ στο εργαστήριο εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές. Λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της πλέον σύγχρονης Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας όλη την υποστήριξη και ασφάλεια που μπορεί να παρέχει ένα μεγάλο μαιευτήριο.

Πιστοποιήσεις

Η Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της ΡΕΑ έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας Μονάδας Ιατρικών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής & Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, και έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 από το φορέα Swiss Approval, για την παροχή των υπηρεσιών της.

ΜΟΝΑΔΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΕΑ

Λ. Συγγρού 383 & Πεντέλης 17, Π. Φάληρο

Τηλ.: 210 9495 172

Μονάδα Γονιμότητας & Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΡΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν