Μεζούρα του πέους ο δείκτης του χεριού

  • Iatropedia
Όλα όσα θέλουν να μάθουν οι γυναίκες από τους άνδρες κρύβονται στα... χέρια τους .Αν φορούν βέρα μαρτυρούν ότι είναι παντρεμένοι ή το αντίθετο Αν είναι περιποιημένα ή όχι πόσο φροντίζει τον εαυτό του ή ακόμη και την δουλειά που κάνει. Πλέον τεκμηριώθηκε και επιστημονικά ότι τα δάκτυλα ενός άνδρα αποτελούν μια καλή ένδειξη για το μέγεθος του πέους του. Μάλιστα ορισμένα χαρακτηριστικά του ανδρικού προσώπου αποκαλύπτουν και την αρρενωπότητα του.

Σύμφωνα με έρευνα νοτιοκορεατών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην Ασιατική Επιθεώρηση Ανδρολογίας το δεύτερο και τέταρτο δάχτυλο, δηλαδή ο δείκτης και ο παράμεσος, σχετίζονται άμεσα με το μέγεθος του πέους ενός άνδρα. Ταυτόχρονα μια άλλη επιστημονική μελέτη απέδειξε πως οι άνδρες που διαθέτουν μακριούς δείκτες έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο του προστάτη. Συγκεκριμένα η έρευνα έδειξε πως οι άνδρες με μακρύτερο δείκτη από τον παράμεσο έχουν κατά 33,3% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν την ασθένεια σε σχέση με τους άνδρες με την αντίστροφη αναλογία δαχτύλων.

Την ίδια στιγμή παλαιότερες μελέτες είχαν αποδείξει ότι η προγεννητική τεστοστερόνη μπορεί να καθορίσει την ανάπτυξη των δαχτύλων, όπως και το μήκος του πέους, μία σχέση την οποία ο Tae Kim και οι συνεργάτες του από την Νότια Κορέα αποφάσισαν να εξακριβώσουν.

Συγκεκριμένα η μελέτη περιλάμβανε 144 άνδρες που υπέφεραν από ουρολογικά προβλήματα, τα οποία δεν επηρέαζαν το μήκος του γεννητικού τους οργάνου. Το πέος τους μετρήθηκε υπό συνθήκες αναισθησίας, ενώ τα αποτελέσματα αυτών των μετρήσεων αντιπαραβλήθηκαν με την διαφορά μήκους μεταξύ δεύτερου και τέταρτου δακτύλου του δεξιού χεριού –το δεξί χέρι επιλέχθηκε διότι προηγούμενες έρευνες έδειξαν ότι είναι πιο «ευαίσθητο» στην επίδραση της τεστοστερόνης.

Η λεγόμενη «δακτυλική αναλογία» σε αυτή την έρευνα αναφέρεται στο μήκος του δείκτη διαιρεμένο με το μήκος του παράμεσου. Όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός που προκύπτει, τόσο πιο μακρύ είναι πιθανό να είναι το πέος, λένε οι μελετητές.

Η δακτυλική αναλογία, ανέφερε η Denise McQuade, καθηγήτρια του Skidmore College της Νέας Υόρκης, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μετρηθεί, και έτσι δίνει στοιχεία για το προγεννητικό ιστορικό ενός ατόμου, δίνοντας την ευκαιρία να αξιοποιηθεί σε διάφορους κλινικούς τομείς. Οι μετρήσεις, σύμφωνα με την McQuade, δείχνουν πως οι δείκτες και οι παράμεσοι στις γυναίκες τείνουν να έχουν το ίδιο μήκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερωτικά φίλτρα για πικάντικη σεξουαλική ζωή

Ένα φιλάκι είναι λίγο αλλά από τα πολλά κινδυνεύουμε

Πως να αφαιρέσετε ένα τσιμπούρι Βίντεο

Πως να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν