Lamisil: ενοχλητικοί μύκητες στα πόδια; όχι πια.

  • Iatropedia
Οι μύκητες στα πόδια είναι μια πάθηση ενοχλητική, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις αντιαισθητική. Πλέον όμως υπάρχει λύση: Το lamisil, μία σειρά προϊόντων που βασίζεται στη μυκητοκτόνο δράση της τερβιναφίνης και που αποδεδειγμένα θα σας σώσει.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι ασθενείς χρειάζονται μία απλή, γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τις μυκητιάσεις των ποδιών. Το Lamisil Once έχει ειδικά σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο αντιμετώπισης αυτής της πάθησης. Για τη θεραπεία απαιτείται μια μόνο εφαρμογή, και στα δύο πόδια. Δρα για τις επόμενες 13 ημέρες, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την ανάγκη καθημερινής εφαρμογής φαρμάκων.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Την άμεση δράση του lamisil, εγγυάται το μοναδικό σύστημα διοχέτευσης του φάρμακου στο δέρμα, που διαθέτει. Με μία μόνο εφαρμογή, η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία μορφή του, σχηματίζει ένα σχεδόν αόρατο φιλμ και απελευθερώνει βαθιά μέσα στο δέρμα όλη την ποσότητα τερβιναφίνης, που χρειάζεται για την αποτελεσματική εξόντωση των μυκήτων που προκαλούν το «Athlete’s Foot».

Η σειρά προιόντων περιλαμβάνει επίσης το Lamisil Dermgel και το Lamisil Spray, που είναι για χρήση 1 με 2 φορές την ημέρα επι μία εβδομάδα. Διατίθενται μόνο από φαρμακεία και συνίσταται η χρήση τους σε ενήλικες.