Καταρρίπτονται πέντε μύθοι για τους άνδρες!

  • Iatropedia
Σαν χάρτινοι πύργοι καταρρίπτονται οι αστικοί μύθοι που έχουν χτιστεί γύρω από τους άνδρες και το ανδρικό σώμα. Ένας ένας μπαίνει στο μικροσκόπιο των επιστημόνων οι οποίοι αποφαίνονται αν και κατα πόσο τελικά ισχύουν. Από το νούμερο του παπουτσιού ως ένδειξη προικισμένων προσόντωνμέχρι τις φήμες για τις σεξουαλικές επιδόσεις των εργένιδων καθώς και οι πιο ενδόμυχες σκέψεις τους που αφορούν το σεξ.

Μελετητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα ''έβαλαν'' στο μικροσκόπιο τους πιο δημοφιλείς μύθους που αφορούν τους άνδρες και το ανδρικό σώμα.

όσο μεγαλύτερα πέλματα τόσο προικισμένα..τα προσόντα

Μπορεί να επικρατεί ο αστικός μύθος ότι το μέγεθος των πελμάτων σχετίζεται με το μήκος των προσόντων που διαθέτει ένας άνδρας αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται τουλάχιστον επιστημονικά.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 2.000 άνδρες κατέρριψε τον μύθο αυτό αφού συμπέρανε πως δεν υπάρχει καμία αναλογία μεταξύ του πέλματος και των γενετικών οργάνων. Η μόνη αλήθεια στον μύθο που διαιωνίζεται από στόμα σε στόμα είναι ότι η ανάπτυξη του πέλματος και του πέους επηρεάζεται από τα ίδια γονίδια.

Όμως το μήκος του ενός δεν σχετίζεται με το μέγεθος του άλλου.

κάθε επτά δευτερόλεπτα σκέπτονται το σεξ

Τελικά από ότι φαίνεται οι άνδρες δεν έχουν το μυαλό τους μόνο στο σεξ.

Μεγάλη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες απέδειξε ότι το 43% των ανδρών δε σκέφτεται το σεξ ούτε μία φορά την ημέρα.

Είναι πλέον τόσο πολλά τα προβλήματα με συνέπεια η συχνότητα των πονηρών σκέψεων να κυμαίνεται από δύο φορές την εβδομάδα έως δύο φορές το μήνα.

καλύτερη σεξουαλική ζωή: οι εργένηδες ή οι παντρεμένοι

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Κέντρο Κοινής Γνώμης των ΗΠΑ κατέρριψε τον μύθο ότι οι εργένηδες έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή.Όπως απέδειξε η ίδια μελέτη οι παντρεμένοι κάνουν σεξ συχνότερα από τους εργένηδες και μάλιστα σε ποσοστό από 28% έως και 400%!

το σπέρμα παχαίνει

Το σπέρμα μπήκε στο μικροσκόπιο των ειδικών επιστημόνω οι οποίοι αφού το εξέτασανδιαπίστωσαν ότι αποτελείται από νερό και θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C, ασβέστιο και μαγνήσιο.

Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν παχαίνει.

με το συχνό ξύρισμα τα γένια φυτρώνουν γρηγορότερα

Αν αυτό ήταν αλήθεια υποστηρίζει ο Δρ Άρον Κάρολ από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα θα είχε βρεθεί προ καιρού η θεραπεία της τριχόπτωσης.

Ο μύθος αυτός έχει επικρατήσει γιατί μετά το ξύρισμα, ο θύλακας μοιάζει πιο σκούρος σε χρώμα και πιο σκληρός επειδή δεν έχει ακόμη εκτεθεί στον ήλιο και τη φθορά. Όταν φυτρώνει, η τρίχα έχει απολύτως φυσιολογική όψη και υφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς να απογειώσεις τα …προσόντα σου: Έρευνα

Αλήθειες και μύθοι για τις βιταμίνες!

Τι μπορεί να δώσει νέα πνοή στα μαλλιά μας;

Η κρίση γερνάει την Ελλάδα! Πόσα χρόνια χάνουμε από τα μνημόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν