Κακοσμία στόματος λευκότερα δόντια στεγνό στόμα: Υπάρχει λύση

  • Iatropedia
Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο και ομορφότερο χαμόγελο. Όλοι θέλουμε το στόμα μας να μυρίζει όμορφα και να μην βλέπουμε τον συνομιλητή μας να στρέφει το πρόσωπο του αλλού όταν του μιλάμε. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε το στόμα μας φρέσκο και όχι στεγνό και ξηρό. Θέλουμε να μπορούμε να χαμογελάμε και τα δόντια μας να είναι λαμπερά και λευκά. Όλοι μας θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοια προβλήματα με άμεση επιτυχία. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε;

Η GlaxoSmithKline μας βοηθά να φροντίσουμε το στόμα μας και να βρούμε τη λύση στο πρόβλημά μας, επιλέγοντας ανάμεσα στα προϊόντα Sensodyne, Aquafresh, Parodontax, Corega και biotène αυτό που μας ταιριάζει! Μπορεί ο καθένας από εμάς να είναι ξεχωριστός, αλλά τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με τα κατάλληλα προϊόντα.

Η GSK έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα ή ανάγκη που αφορά τη στοματική υγιεινή και βοηθά να την εντοπίσουμε. Ενημερώσου και ανακάλυψε τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν.
Ευαισθησία στα δόντια
Ταλαιπωρεί 3 στους 10! Οι μισοί από αυτούς δεν κάνουν κάτι για να λύσουν το πρόβλημά τους(1)
Τα προϊόντα Sensodyne έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανακούφιση από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών, ενώ για την προστασία του σμάλτου από τη διάβρωση που προκαλούν τα οξέα των τροφών, ιδανική επιλογή είναι η Sensodyne Prosmalto.

Κακοσμία του στόματος
Έχει διαπιστωθεί ότι για τους 9 στους 10 ανθρώπους η κακοσμία ξεκινά από το στόμα(2,3).Τα προϊόντα της σειράς Aquafresh είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από κακοσμία αλλά και για εκείνους που επιθυμούν να έχουν λευκότερα δόντια! Τα προϊόντα Aquafresh, με καθημερινή χρήση, βοηθούν στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων της πλάκας, στην ενδυνάμωση των δοντιών από μέσα προς τα έξω και στην απομάκρυνση των βακτηρίων, διατηρώντας τα ούλα υγιή, τα δόντια γερά και την αναπνοή φρέσκια και δροσερή.

Τα ούλα σας ματώνουν;
Σημάδια ουλίτιδας εμφανίζει το 70-90% των ενηλίκων(4). Αν υποφέρετε από ούλα που ματώνουν, η οδοντόκρεμα Parodontax μπορεί να σας βοηθήσει. Χάρη στη μοναδική της σύνθεση με 6 φυτικά συστατικά και μεταλλικά άλατα ενδυναμώνει τα ούλα, εξουδετερώνει τα οξέα της οδοντικής πλάκας και χαρίζει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.

Φροντίζετε σωστά την τεχνητή σας οδοντοστοιχία;
Το 15% του πληθυσμού χρησιμοποιεί τεχνητή οδοντοστοιχία(5): Τα προϊόντα Corega είναι ιδανικά για τη φροντίδα της τεχνητής οδοντοστοιχίας. Κυκλοφορούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει στερεωτικές κρέμες και καθαριστικά δισκία για την περιποίηση της τεχνητής οδοντοστοιχίας.

Νιώθετε το στόμα σας στεγνό;
Η GSK έχει τη λύση για τη ξηροστομία που ταλαιπωρεί το 10% του πληθυσμού(6). Τα προϊόντα της σειράς biotène βοηθούν στην αντιμετώπιση του στεγνού στόματος συμπληρώνοντας τη φυσιολογική παραγωγή σάλιου.

Για αναλυτικότερη ενημέρωση αναφορικά με τη στοματική υγιεινή, τα προϊόντα της GSK και τις λύσεις που παρέχουν, μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα στο facebook «ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ» που έχει ήδη αποκτήσει περισσότερους από χίλιους θαυμαστές!

1 Addy M. “Dentine Hypersensitivity: new perspectives on an old problem”, Int Dent J 2002; 52:367-375.

2 Rosenberg M., “The Science of Bad Breath,” Scientifc American 286(4) (2002): 72-79.

3 Delanghe G., Ghyselen J., Feenstra L., van Steenberghe D., “Experiences of a Belgian multidisciplinary breath odour clinic,” Acta Otorhinolaryngol Belg 51(1) (1997): 43-48.

4 Hugoson A, Koch G, Rylander H. Prevalence and distribution of gingivitis-periodontitis in children and adolescents. Swed Dent 1981; 5(3):91-103.

5Special Eurobarometer 330 Oral Health Feb. 2010

6Thompson WM, et al. The impact of xerostomia on oral-health-related quality of life among younger adults. Health and Quality of Life Outcomes 2006, 4:86.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν