Ιατρικός έλεγχος αθλητών σε προνομιακές τιμές

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Αθλητιατρικό έλεγχο με ειδικές παροχές υγείας σε όλους τους αθλητές – μέλη Αθλητικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών, αλλά και στις οικογένειές τους, προσφέρει το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

 

Το Κέντρο Αθλητιατρικής και Φυσικής Αποκατάστασης του Ιατρικού Διαβαλκανικού, είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Αθλητιατρική Ομοσπονδία (FIMS)  για τους αθλητές της, στην Ελλάδα.

Για το Δελτίο Υγείας Αθλητών, προσφέρει:

·         Πλήρεις εξετάσεις μόνο με 15€. Επιπλέον, μόνο για τους κατόχους Δελτίου Υγείας, ισοκινητική αξιολόγηση (BIODEX) με 15 € και υπερηχογράφημα καρδιάς Triplex με 35 €.

Μοναδικές τιμές για διαγνωστικές εξετάσεις και φυσιοθεραπεία σε περίπτωση τραυματισμών. Συμβολικές τιμές για ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς όλο το 24ωρο και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Για ραντεβού καλούν καθημερινά εργάσιμες ημέρες από 09.00 έως 15.00 στο τηλέφωνο 2310  400151 .  Αναλυτικά, το σύνολο των εξετάσεων και οι τιμές προσφοράς προς τους αθλητές έχουν αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν