Γνωστό μοντέλο πέθανε κατά τη διάρκεια λιποαναρρόφησης- ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Μπήκε για να κάνει λιποαναρρόφηση (μια από τις πολλές) και δεν ξαναβγήκε από το χειρουργείο. Μια επιπλοκή δημιούργησε ακατάσχετη αιμορραγία, και μετά από λίγη ώρα η καρδιά της έπαψε να χτυπά.

Πρόκειται για το 27χρονο μοντέλο Pamela Nascimento, από τη Βραζιλία, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αγγλία, όπου και εργαζόταν. Ήταν γνωστή από τη συμμετοχή της σε διάφορα τηλεοπτικά σόου, ενώ σύμφωνα με τους φίλους της είχε πάθει εμμονή με την αυξητική στήθους, αλλά και τις λιποαναρροφήσεις.

Σε μικρό χρονικό διάστημα το είχε αυξήσει 2 φορές. Η τελευταία επίσκεψη της στον πλαστικό χειρουργό όμως, στάθηκε και μοιραία. Κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης, το ειδικό μηχάνημα που ρουφάει το λίπος, εισήλθε λίγο βαθύτερα με αποτέλεσμα να τρυπήσει το νεφρό της. Ουδείς μέσα στο χειρουργείο πρόλαβε να αντιδράσει. Σε λίγη ώρα το μοντέλο πέθανε. Η ένωση πλαστικών αλλά και ο ιατρικός σύλλογος του Λονδίνου, τονίζουν ότι θα ερευνήσουν το θέμα, ενώ προβάλλουν τις προειδοποιήσεις του συναδέλφου τους ιατρού προς την Pamela για τις συχνές επισκέψεις που αποδυναμώνουν τον οργανισμό της. ΗΑγγλική Δικαιοσύνη έχει ήση ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

μικρές αλήθειες για τα πλούσια γυναικεία στήθη

ενθέματα σιλικόνης- πλαστικός χειρουργός λύνει όλες τις απορίες σας

33.000 γυναίκες στη Βενεζουέλα έχουν στο στήθος τους εμφυτεύματα της ΡΙΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν