Γιατί οι άνδρες μαραζώνουν στο σεξ; Όλα τα αίτια

  • Iatropedia
Μπορεί το σεξ να είναι σημαντικό για τους άνδρες αλλά φαίνεται ότι η ανδρική λίμπιντο περνάει... κρίση. Αν και οι γυναίκες μέχρι πρότινος, είχαν την πρωτοκαθεδρία, πλέον όλο και περισσότεροι άνδρες χάνουν το ενδιαφέρον τους για ερωτικές περιπτύξεις. Τι επηρεάζει την σεξουαλική τους επιθυμία;

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι «ένας στους πέντε άνδρες νιώθει ανασφάλεια για το μέγεθος των προσόντων του , γεγονός που επηρεάζει και τις αποδόσεις του»

Η ίδια έρευνα, κατέστησε σαφές ότι η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η κακή αυτοεικόνα των ανδρών για τα προσόντα τους, προκαλεί προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Το πρόβλημα έρχεται να επιδεινώσει και ο καταιγισμός πορνογραφικών πληροφοριών που δίνουν ανακριβείς εικόνες για το ιδανικό μέγεθος ή τη διάρκεια και τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών.

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Ένας ακόμη παράγοντας που φαίνεται ότι συμβάλει στο να χάνουν οι άνδρες το ενδιαφέρον τους για το σεξ είναι το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και η έλλειψη ύπνου.

Όπως τεκμηρίωσε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το το σύνδρομο αυτό ευθύνεται για την κακή ποιότητα ύπνου με συνέπεια τα αποθέματα ενέργειας να εξαντλούνται γρήγορα.

Μήπως ροχαλίζετε;

Μελέτη σε δείγμα 827 ανδρών που πραγματοποιήθηκε από την Κλινική Κλίβελαντέδειξε ότι οι άνθρωποι που ροχαλίζουν έχουν φτωχή σεξουαλική ζωή. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί επιστήμονες συνιστούν να ακολουθούν θεραπεία όσοι εκδηλώνουν αυτές τις διαταραχές.

Προβλήματα στο ζευγάρι

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού είναι τα προβλήματα . Οι συγκρούσεις συχνά μειώνουν την ψυχική και σωματική ενέργεια,

Η κακή ψυχολογία!

Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ στις ΗΠΑ επισημαίνουν πως το άγχος και η κατάθλιψη είναι τα δύο βασικότερα ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας . Η στύση βασίζεται στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος όμως η κακή ψυχολογική κατάσταση εμποδίζει αυτή τη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πότε το παιδί μου έχει φαγούρα εκεί που δεν πρέπει;

Δείτε όλα τα σύγχρονα sex apps!

Πως ''χτυπιέται'' ο πονοκέφαλος;

Από τι κινδυνεύετε όταν δεν κάνετε σεξ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν