Επιτέλους τι θέλουν οι άνδρες στο σεξ;

  • Iatropedia
Ο μύθος που χρόνια τώρα κυριαρχεί ότι οι άνδρες νοιάζονται μόνο για το σεξ και οι γυναίκες θέλουν χάδια και…. ρομάτζο καταρρίπτεται πανηγυρικά. Ερευνητές από το Ινστιτούτου Kinsey κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τι επιτέλους θέλουν οι άνδρες στο σεξ ώστε να είναι ικανοποιημένοι και έμειναν άφωνοι από τις απαντήσεις τους.

Όπως προέκυψε το ισχυρό φύλο είναι περισσότερο ευχαριστημένο όταν τα προκαταρκτικά διαρκούν περισσότερο, οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο των καταστάσεων και δεν προσποιούνται οργασμό.

Αναλυτικότερα οι μελετητές στην έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση που αντλούν από την σχέση τους και την ερωτική τους ζωή.

Οι άνδρες δήλωσαν πως όταν επιδίδονταν σε φιλιά, αγγίγματα πριν από τις ερωτικές τους συνευρέσεις με το έτερο ήμισυ , έτειναν να είναι πιο ικανοποιημένοι από σεξουαλικής άποψης.

Ναι μεν αλλά

Οι άντρες, θέλουν να έχουν τα ηνία στο σεξ αλλά τους αρέσει και η γυναίκα να μην είναι άβουλη, ούτε ντροπαλή.

Δεν θέλουν να προσποιείται

'Οπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους δεν θέλουν σε καμία περίπτωση το έτερο ήμισυ να υποκρίνεται στο σεξ.

Θέλουν τον έλεγχο.

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 82% των ανδρών απάντησαν πως τους αρέσει πολύ να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν και πάνω από το 60% ομολογεί πως τους αρέσει να είναι διεκδικητική και επιθετική στο κρεβάτι.

Κανένα πρόβλημα

Το 88% των ανδρών που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν πως δεν έχουν πρόβλημα να είναι η γυναίκα τους αυτή που φέρνει τα περισσότερα ή τα μόνα χρήματα στο σπίτι.

φαντασιώση με παραπάνω από μια ερωτικές συντρόφους.

Περίπου το 50% των αρραβωνιασμένων ανδρών ανέφεραν ότι επιθυμούν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με μια φίλη τους, ενώ το 18% των παντρεμένων ανδρών θα ήθελε να κοιμηθεί με μια συνάδελφο.

Μάλιστα, αναφορικά με το παρελθόν τους, το 36% απάντησε πως θα ήθελε να είχε κάνει σεξ με περισσότερες γυναίκες.

Bλέπουν ''ροζ'' ταινίες

Ένα 37% παρακολουθεί πορνό με το 11% να το κάνει σε καθημερινή βάση και κρυφά από τη σύντροφό τους.

Περίπου 26% των ανδρών σε σχέση έχουν πληρώσει για ιδιωτικό χορό σε strip club και ένα 15% έχει συνευρεθεί ερωτικά με κάποια που γνώρισαν μέσω Facebook.

Μάλιστα το 46% εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να έχει φαντασιώσεις με πρώην ενώ κάνει σεξ με τη νυν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιείτε μπύρα για την υγειά σας!

Χρήσιμες συμβουλές για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι!

Summer sex: Ποιους κινδύνους κρύβει;

Πόση ώρα κράτα το σεξ σε διάφορες χώρες;