Εφαρμογή για tablets λύνει τα χέρια ορθοπαιδικών και φυσιοθεραπευτών. ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Ποιος θα το περίμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό ότι ο κάθε γιατρός θα μπορεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας να κρατάει αρχείο ασθενών στο τάμπλετ του και ανά πάσα στιγμή όπου και να βρίσκεται να έχει στη διάθεση του την ηλεκτρονική καρτέλα με τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς του. Μια τέτοια εφαρμογή που λέγεται "iPhysiosoft" και απευθύνεται σε ορθοπαιδικούς και φυσιοθεραπευτές σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Με την εφαρμογή «iPhysiosoft», ο ορθοπαιδικός ή ο φυσιοθεραπευτής μπορεί να δημιουργεί ηλεκτρονική καρτέλα ασθενούς, να καταχωρεί τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς, να σχεδιάζει απλά μόνο με το δάχτυλό του πάνω σε ένα διάγραμμα σώματος (bodychart) τα σημεία του πόνου χρησιμοποιώντας γραμμές και χρώματα, την ένταση των συμπτωμάτων, να κρατάει σημειώσεις μέσα από ένα έτοιμο ερωτηματολόγιο και τέλος να εκτυπώνει ή να αποστέλλει με email την καρτέλα σε μορφή PDF ή απλού κειμένου.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα εύχρηστη εφαρμογή, ακόμα και για θεραπευτές που δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα tablets. Με μεγάλη κι ευανάγνωστη γραμματοσειρά, θα εξυπηρετήσει ακόμα κι άτομα με πιθανά προβλήματα όρασης.

Όχι άδικα η εφαρμογή “iPhysiosoft” έχει χαρακτηριστεί σαν ένα κινητό ιατρικό αρχείο καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται ο θεραπευτής, έχει μαζί του το ιστορικό όλων των ασθενών του. Μπορεί να ανατρέξει σε οποιαδήποτε λεπτομέρεια, να προσθέσει ή να αφαιρέσει πληροφορίες. Οι επαγγελματίες του χώρου με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα έχουν την τεχνολογία στη διάθεση τους. Πρόκειται για μια εξελιγμένη εφαρμογή που θα πείσει ακόμα και τους πιο «δύσκολους» χρήστες.

Δείτε στις φωτογραφίες τι μπορείτε να κάνετε:

να ανοίξετε ανα πάσα στιγμή καρτέλα ασθενούς

– να σχεδιάσετε με το δάχτυλο τα σημεία του πόνου με ότι χρώμα θέλετε

να γνωρίζετε στο διάγραμμα σώματος από που ξεκινάει το πρόβλημα

και που καταλήγει

να ενημερώσετε με περισσότερες πληροφορίες την καρτέλα. Και όλα αυτά να τα έχετε μαζί σας κάθε στιγμή

Το LOGO της εφαρμογής iphysiosoft

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιστορίες ανδρών που τους ευνούχισαν οι γυναίκες τους

Για ποιους λόγους το ίντερνετ, απομονώνει τους ανθρώπους;

Τα φάρμακα που ρίχνουν τη χοληστερίνη καταστρέφουν το συκώτι;

650.000 άνθρωποι στην Ελλάδα, υποφέρουν σιωπηρά, από ακράτεια

Γιατί οι Έλληνες δεν κάνουν σεξ, και χτυπούν γυναίκες;