DurosX™ ένα φυσικό αφροδισιακό που ενισχύει την σεξουαλική ζωή των ανδρών!

  • Iatropedia
Ένα σεξουαλικό πρόβλημα ή σεξουαλική δυσλειτουργία, αναφέρεται σε ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του κύκλου της σεξουαλικής ανταπόκρισης που εμποδίζει το άτομο από το ναδείξει την ικανοποίηση από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Έρευνες δείχνουν ότι η σεξουαλική δυσλειτουργία είναι συχνή και στα δύο φύλα, αν και πολλοί είναι αυτοί που αποφεύγουν να το αντιμετωπίσουν. Ευτυχώς, οι περισσότερες περιπτώσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας είναι ιάσιμες και παροδικές.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες επηρεάζονται από σεξουαλικά προβλήματα, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν σε ενήλικες όλων των ηλικιών.

Μεταξύ εκείνων που πλήττονται περισσότερο είναι οι ηλικιωμένοι, καθώς σχετίζονται με την πτώση στην υγεία τους που συνδέεται με τη γήρανση.

Μια σεξουαλική διαταραχή μπορεί να εμφανιστεί εξαιτίας μιας σειράς λόγων, που αφορούν είτε ψυχολογικές είτε παθολογικές καταστάσεις. Πολλές φυσικές καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία.

Καταστάσεις όπως είναι ο διαβήτης, καρδιακά και αγγειακά (αιμοφόρα αγγεία) προβλήματα, νευρολογικές διαταραχές, ορμονικές ανισορροπίες, χρόνιες ασθένειες, όπως νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, ο αλκοολισμός και άλλες καταχρήσεις μπορεί να είναι αιτίες για την εμφάνιση κάθε σεξουαλικής διαταραχής.

Πέραν όμως από τα προβλήματα υγείας που μπορεί να οδηγήσουν είτε στη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας είτε στην εμφάνιση κάποιου σεξουαλικού προβλήματος, σημαντικό ρόλο έχει και η ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου.

Το στρες και το άγχος είναι βασικοί παράγοντες της μειωμένης σεξουαλικής λειτουργίας, ενώ και ο σύγχρονος τρόπος ζωής που έχει οδηγήσει στην έλλειψη χρόνου, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση των διαταραχών.

Σχετικά με την εμφάνιση κάποιας τέτοιας διαταραχής στο αντρικό φύλο μπορεί να ευθύνονται τα επίπεδα Τεστοστερόνης. Η Τεστοστερόνη είναι ορμόνη που διαθέτουν οι άνδρες και τα μειωμένα επίπεδά της μπορεί να συμβάλουν στη μείωση της σεξουαλικής λειτουργίας.

Η Τεστοστερόνη είναι ουσία στην οποία οι άνδρες οφείλουν όλα τα αντρικά τους χαρακτηριστικά, από την τριχοφυΐα και τη χροιά της φωνής τους έως και τα γενικότερα αρρενωπά χαρακτηριστικά τους.

Πολλές φορές όμως δεν παράγεται αρκετή ποσότητα Τεστοστερόνης, οπότε έχουμε μια κατάσταση που αναφέρεται ως υπογοναδισμός και χωρίζεται σε δύο μέρη, τον πρωτοπαθή και τον δευτεροπαθή. Στο πρωτοπαθή υπογοναδισμό, το πρόβλημα υπάρχει στους όρχεις, οι οποίοι δεν μπορούν να παραγάγουν τη ποσότητα Τεστοστερόνης που θα έπρεπε.

Στον δευτεροπαθή υπογοναδισμό, το πρόβλημα υπάρχει στον εγκέφαλο. Στον υποθάλαμο, παράγεται η ορμόνη γοναδοτροπίνη, η οποία θα διεγείρει την υπόφυση ώστε να παραγάγει την ωοθυλακιοτρόπο. Η ωοθυλακιοτρόπος μεταφέρει το μήνυμα στους όρχεις, για να παράγουν την Τεστοστερόνη.

Στην περίπτωση μάλιστα που η Τεστοστερόνη δεν μετατρέπεται σε Οιστρογόνα, οι άνδρες μπορεί να εμφανίσουν αύξηση του λίπους στο σώμα τους και η έλλειψη και των δύο αυτών ουσιών μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της σεξουαλικής λειτουργίας.

Μια ουσία η οποία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων της Τεστοστερόνης και ακολούθως την εξομάλυνση του οποιουδήποτε προβλήματος που σχετίζεται με την έλλειψη της είναι ο Ψευδάργυρος, ουσία που εμφανίζεται σε μεγάλες ποσότητες τρόφιμων όπως τα Οστρακόδερμα.

Η βιοδιαθεσιμότητά του είναι σχετικά υψηλή στα θαλασσινά, λόγω της σχετικής απουσίας ενώσεων που εμποδίζουν την απορρόφηση του και λόγω της παρουσίας ορισμένων αμινοξέων που τη βελτιώνουν.

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα της έλλειψης του Ψευδαργύρου είναι η εμφάνιση προβλημάτων με τα σπερματοζωάρια, αφού μπορεί να οδηγήσει σε μείωσή τους, καθώς και σε μειωμένη κινητικότητά τους.

Η παρουσία του Ψευδαργύρου σε φυσιολογικά επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της παράγωγης σπερματοζωαρίων.

Συμπερασματικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι η πρόσληψη Ψευδαργύρου θα μπορούσε να ενισχύσει τα επίπεδα Τεστοστερόνης, με άμεση ανταπόκριση στην καλύτερη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα.

Ένα προϊόν, το οποίο περιέχει σκόνη από Οστρακόδερμα και έχει δημιουργηθεί ώστε να προσφέρει βοήθεια σε άτομα που αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα είναι το DurosX™ της AMHES™- Astra Medical Hellas Superfoods™ το οποίο προσφέρει τα κατάλληλα εκείνα συστατικά τα οποία θα μπορέσουν να ενισχύσουν την σεξουαλική λειτουργία του άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ των μορφών συμπληρωμάτων διατροφής, και γιατί υπερέχουν αυτά που η μορφή τους είναι σε σπρέι για το στόμα;

Ποια είναι η λειτουργία του Πράσινου Καφέ στην προσπάθεια απώλειας βάρους;

Υπερτροφές….. μια πηγή ευεξίας και ενέργειας

Χλωρέλλα… μια μαγική άλγη!