Δείτε πως μπορεί να αυξηθούν τα ανδρικά…προσόντα!

  • Iatropedia
Μπορεί η οικονομική κρίση να μην αφήνει πολλά περιθώρια για περιττά έξοδα αλλά όσο κι αν ακούγεται απίστευτο όλο και περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν να επισκεφθούν το γιατρό τους ώστε να υποβληθούν σε ειδική επέμβαση αύξησης των προσόντων τους.

Τις περισσότερες φορές οι άντρες που επιλέγουν να υποβληθούν σε φαλλοπλαστική, εκτός από το αισθητικό και το λειτουργικό τους πρόβλημα, λύνουν ταυτόχρονα κι άλλα προβλήματα τα οποία πριν την επέμβαση καθόριζαν τη ζωή και τη συμπεριφορά τους.

Σύμφωνα με τον Χειρουργό Ουρολόγο – Ανδρολόγο Πέτρο Δρέττα: « αυξάνοντας το μέγεθος του πέους του ένας άντρας εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, κερδίζει κάτι επίσης πολύ βασικό, την χαμένη του αυτοπεποίθηση.Και συνεχίζει:

Είναι σαν να αποκτά για πρώτη φορά την αίσθηση του χαμένου του ανδρισμού γεγονός που τον κάνει αυτόματα πιο ικανό, πιο δυνατό και πιο σίγουρο σε όλες τις διαπροσωπικές του σχέσεις».

Εξπρές επέμβαση

Η φαλλοπλαστική είναι μια αισθητική επέμβαση κι ανήκει στην κατηγορία των επεμβάσεων που ονομάζονται κωδικοποιημένα « χειρουργεία ημέρας». Δηλαδή ο ενδιαφερόμενος υποβάλλεται σε επέμβαση το πρωί και το βράδυ ή το πρωί της επόμενης ημέρας, βγαίνει από το νοσοκομείο κι επιστρέφει στο σπίτι του.

Η διάρκεια της ανάρρωσης της περιοχής όμως, διαρκεί περίπου ένα μήνα, κατά τον οποίο ο άντρας «δεν πρέπει να έχει σεξουαλικές επαφές αλλά πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις φυσικοθεραπείας και να ακολουθεί μια φαρμακευτική αγωγή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» αναφέρει ο κος Δρέττας.

«Το μήκος του πέους που μπορεί να κερδίσει ένας άντρας μετά από μια τέτοια επέμβαση είναι 3-4 εκατοστά σε στύση.

Όσον αφορά στην πάχυνση του πέους, με την μέθοδο της έγχυσης ελεύθερου λίπους και την ταυτόχρονη χρήση αυξητικών παραγόντων από το ίδιο το αίμα του ασθενούς, μπορεί να αυξηθεί σημαντικά και η διάμετρος του πέους. Με αυτό τον τρόπο τα λιποκύτταρα αναπτύσσονται και δημιουργούν ένα νέο ιστό, γύρω από το πέος αυξάνοντας το πάχος του» συμπληρώνει.

Πρόκειται για μια αισθητική επέμβαση, εκτός από τις περιπτώσεις αληθούς μικροφαλλίας, δηλαδή τις περιπτώσεις αυτές που το μήκος του πέους σε στύση δεν ξεπερνά τα 7,5 εκατοστά. Η φιλοσοφία της επέμβασης φαλλοπλαστικής, στηρίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένα κρυμμένο κομμάτι πέους κάτω από τα οστά της λεκάνης το οποίο μετά την επέμβαση αποκαλύπτεται.

« Δεν διαταράσσεται ούτε η στυτική λειτουργία του άντρα, ούτε ο οργασμός, ούτε η εκσπερμάτιση» προσθέτει ο κος Δρέττας. «Οι άντρες που υποβάλλλονται σε αυτή την επέμβαση νιώθουν πιο ικανοί, ασφαλείς και πιο επιθυμητοί, γεγονός που επιδρά πολύ θετικά στο χαρακτήρα τους και βελτιώνει σημαντικά τη ζωή τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είμαι έγκυος! Πόσα κιλά πρέπει να πάρω;

Τι θέλουν οι άνδρες για να αποδώσουν καλύτερα στο σεξ;

Διπολική διαταραχή: Πότε ''πάνω'' και πότε ''κάτω''

Βotox ή υαλουρονικό οξύ; Τι να διαλέξω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ