Δείτε ποιοι άνδρες είναι «sex machines»

  • Iatropedia
Με την πρώτη ματιά μπορεί μαι γυναίκα να διαπιστώσει ποιοι άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ. Δια χειρός επιστημόνων εντοπίσθηκαν εκείνα τα χαρακτηριστικά που προδίδουν ποιοι άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ.

Αριστερόχειρες εναντίον δεξιόχειρων

Sex machines αποδεικνύονται οι αριστερόχειρες σε σύγκριση με τους δεξιόχειρες

Σύμφωνα με την έρευνα οι αριστερόχειρες κάνουν καλύτερο σεξ και είναι περισσότερο ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή κατά 86%, συγκριτικά με τους δεξιόχειιρους όπου το ποσοτό είναι μόλος 15%.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες οι αριστερόχειρες απολαμβάνουν περισσότερο τις ερωτικές τους επαφές γιατί εκτίθενται σε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δεν έχουν παραπανίσια κιλά

Μελέτη από την Ουγγαρία στην έλαβαν μέρος περισσότεροι από 530 άνδρες ηλικίας 20 έως 54 ετών έδειξε ότι περισσότερο σεξ κάνουν οι άνδρες μεταξύ 25-29 ετών που ζυγίζουν λιγότερο από 80 κιλά. Όπως αποκαλύπτει η ίδια έρευνα περισσότερο σεξ κάνουν οι άνδρες με ύψος κάτω από 1,79.

Επίσης, πιο σεξουαλικά ενεργοί ήταν οι άνδρες που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας, όπως καρδιοπάθεια.

Κάνουν αντρικές δουλειές

Έρευνα που διεξήχθη από το Johns Hopkins Bloomberg School κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δεν έχουν πολλές σεξουαλικές επαφές με τις συντρόφους τους, καθώς στις σχέσεις είναι απαραίτητο να είναι διακριτοί οι ρόλοι ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό.

«Τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα και το ξεσκόνισμα, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Σαμπίνο Κόρνιχ, από το Ίδρυμα Juan March στη Μαδρίτη.

«Αντιθέτως, εκείνα στα οποία οι άντρες συμμετείχαν σε παραδοσιακά πιο ανδροπρεπείς δουλειές, όπως οι επισκευές και το πλύσιμο του αυτοκινήτου, ανέφεραν υψηλότερη συχνότητα σεξουαλικών επαφών».

Η μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «American Sociological Review», έδειξε ακόμη ότι το σεξ όχι μόνον ήταν συχνότερο στα ζευγάρια που τηρούσαν τους παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, καθώς ήταν υψηλότερος ο βαθμός ικανοποίησης που έδωσαν οι γυναίκες οι οποίες έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

Πως ο Δημήτρης Μαυροειδής ''έφτιαξε'' το γόνατό του; Νέα μέθοδος

Σε ποια ηλικία κοιμόμαστε καλύτερα;

Αλήθειες και μύθοι για το μέγεθος των…προσόντων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ