Δείτε ποιες διάσημες νίκησαν τον καρκίνο του μαστού

  • Iatropedia
Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη ότι η 58χρονη σύζυγος του Tom Hanks Rita Wilson υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή, για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.

Μάλιστα σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ανέφερε ότι ''μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείξω στον κόσμο πως η δεύτερη ιατρική γνώμη είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον άντρα μου στο πλευρό μου και με την αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση για καρκίνο του στήθους μετά τη διάγνωση για λοβιώδες καρκίνωμα.

Όμως δεν είναι η πρώτη διάσημη σταρ που προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή.

Πριν από δυο χρόνια η 39χρονη Angelina Jolie υπεβλήθη σε προληπτική διπλή μαστεκτομή και περίπου πριν από μήνα και σε αφαίρεση ωοθηκών.

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο του μαστού δεν έκλαψα, αλλά σίγουρα μου χάλασε τη μέρα», δήλωσε η Cynthia Nixon η διάσημη Μιράντα από το «Sex and the City», όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Οκτώβριο του 2006 σε μια μαστογραφία ρουτίνας.

Η 43 χρονη τραγουδίστρια Anastacia 43 τον Ιανουάριο του 2003 ανακάλυψε σε μια εξέταση ρουτίνας ότι είχε επιθετικό καρκίνο του μαστού.

Η γνωστή ροκ τραγουδίστρια, Sheryl Crow διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2006.

Έκτοτε έχει αλλάξει τελείως τις συνήθειές της και ακολουθεί ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ο καρκίνος δίνει σημάδια!

Καρκίνος Προστάτη: Σοβαρή Κακοήθεια ή ''Λιοντάρι Χωρίς Δόντια'';

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν