Δίνουν ένα χεράκι στους άνδρες για το καλό της αναπαραγωγής!

  • Iatropedia
Μπορεί στην Κίνα το σεξ να εξακολουθεί να αποτελεί θέμα ταμπού αλλά οι κάτοικοι έχουν εφεύρει διάφορες τρόπους για να διερευνηθούν οι ορίζοντες των κατοίκων πάνω σε αυτό το θέμα. Θραύση κάνει στην κυριολεξία μια νέα τεχνική που εφαρμόζεται στα κέντρα εξωσωματικής θεραπείας όπου αντί να υπάρχουν τα διάφορα ακατάλληλα περιοδικά έχουν προσληφθεί γυναίκες ώστε να δίνουν.. ένα χεράκι βοηθείας στους άνδρες.Την ίδια στιγμή χρυσές δουλειές κάνει η σεξολόγος Μα Λι η οποία παραδίδει σε ολιγομελές τμήματα μαθήματα για το σεξ.

Πλέον στην Κίνα το ένα μετά το άλλο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης καταργούν τα περιοδικά πορνό και τις ροζ ταινίες που απευθύνονται στους άνδρες που επιθυμούν να γίνουν δωρητές σπέρματος καθώς προσλαμβάνουν για την δουλειά αυτή γυναίκες.

Όσο για τον μισθό των υπαλλήλων που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας τη δουλειά, φτάνει τα 1.200 ευρώ μηνιαίως, ενώ θεωρείται ένα επάγγελμα αρκετά ριψοκίνδυνο για την υγεία εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων κινήσεων του χεριού.

Οι εμπνευστές της ιδέας ευελπιστούν ότι με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η ανεργία και παράλληλα θα ενισχυθούν οι τράπεζες σπέρματος.

μεγάλη ζήτηση

Στη καρδιά της Σαγκάης σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου τριών αστέρων η διπλωματούχος της Διεθνούς Ένωσης Σεξολόγων Μα Λι διδάσκει ολιγάριθμες ομάδες γυναικών τα πάντα γύρω το σεξ.

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια δύο ημέρες και κοστίζουν 410 δολάρια, περισσότερο από το ήμισυ του μέσου μισθού στη Σανγκάη.

Παρόλο όμως το δυσβάστακτο κόστος των μαθημάτων είναι εντυπωσιακά υψηλός ο αριθμός των γυναικών που δηλώνουν συμμετοχή για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Μα Λι που αφορούν την ανατομία, την ψυχολογία αλλά και τις τεχνικές στον ερωτικό τομέα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχει λίστα αναμονής αφού η ζήτηση για τα μαθήματα αυτά έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φυσικό μπότοξ από το πιάτο σας!

Ποιοι άνδρες είναι πιο…αποδοτικοί στο σεξ!

Παυσίπονο η … γιόγκα! Έρευνα

Διάγνωση ασθενειών από τα..πόδια!