Χάστε φθηνά και γρήγορα τα κιλά των Χριστουγέννων

  • Iatropedia
Τις εβδομάδες των Χριστουγέννων αφήνουμε τον εαυτό μας στα πλαίσια της ευρύτερης ευθυμίας να βγει λίγο από το πρόγραμμα και να κάνει μικρές ή μεγαλύτερες παρασπονδίες. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Πανεπιστημίου Illinois ο μέσος ενήλικας τείνει να προσλαμβάνει 2-3 κιλά κατά τη διάρκεια των εορτών. Πως μπορούμε όμως εύκολα γρήγορα και πάνω από όλα οικονομικά να επανέλθουμε στο κανονικό μας βάρος και να χάσουμε κιλά;

Το www.doctoranytime.gr , βοηθάει να απαλλαχτούμε από τα περιττά κιλά των εορτών και να γεμίσουμε τον οργανισμό μας με ευεξία αφιερώνοντας τον μήνα Ιανουάριο σε όλους όσους θέλουν να αισθανθούν πιο όμορφα με το σώμα τους!

Έως και 11 Φεβρουαρίου το doctoranytime.gr, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διαιτολόγους που συνεργάζεται, προσφέρει την πρώτη επίσκεψη με κόστος μόνο 20€! Η επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, με τον διαιτολόγο της επιλογής σας, κάνοντας κλικ εδώ.Και μην ξεχνάτε: Οποιονδήποτε γιατρό και αν χρειαστείτε, στο www.doctoranytime.gr θα βρείτε τον κατάλληλο για εσάς, μέσα από τους 1.650 γιατρούς από 47 ειδικότητες. Μέσα από το site έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βιογραφικό του γιατρού, τα ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται, το κόστος επίσκεψης και να κλείσετε ραντεβού μαζί του την ίδια στιγμή online!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν