Aquafresh: Ενημερωθείτε με ένα κλικ για τα δόντια σας

  • Iatropedia
Αλήθεια πόσες φορές θελήσατε να μάθετε κάτι για την υγιεινή του στόματος σας και δεν βρήκατε κάποιο site να σας τα εξηγήσει απλά και κατανοητά;Το νέο site της Aquafresh στην Ελλάδα είναι πλέον live στο διαδίκτυο με στόχο να ενημερώσει τους πάντες με ένα κλικ, για τη στοματική υγιεινή και τα προϊόντα Aquafresh!

Κάντε κλικ στο www.aquafresh.gr και στην ενότητα «Στοματική Υγιεινή» και δείτε το video που με εύκολο και κατανοητό τρόπο παρουσιάζει οδηγίες για το σωστό βούρτσισμα των δοντιών. Στην ίδια ενότητα μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες όπως τρόπους για να διατηρήσετε τα δόντια σας λευκά, δυνατά και υγιή, ενώ ταυτόχρονα θα βρείτε απαντήσεις από ειδικούς στα πιο συχνά ερωτήματα που αφορούν τη φροντίδα της στοματικής υγιεινής.

Υπάρχει όμως και ξεχωριστεί ενότητα για τις μητέρες.Αν είστε μαμά, στο www.aquafresh.gr σας έχουμε αφιερώσει μια ολόκληρη ενότητα που περιλαμβάνει συμβουλές και προτάσεις για τη σωστή φροντίδα των δοντιών του παιδιού σας! Αν δεν είστε, πρότείνετε το σε μία φίλη, καθώς εκτός από πληροφορίες απαραίτητες για τη μητέρα, στο site υπάρχει μια πληθώρα έξυπνων παιχνιδιών για τους μικρούς φίλους της Aquafresh, που θα τους κάνουν να αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών και το όμορφο και υγιές χαμόγελο!

Τέλος, έχει διαμορφωθεί ειδική ενότητα για τα προϊόντα της Aquafresh, ώστε να μάθετε με περισσότερες λεπτομέρειες τι τα κάνει να ξεχωρίζουν καθώς και ποιο σας ταιριάζει καλύτερα!

Κάντε κλικ και χαμογελάστε!