Στολίζετε λάθος τα λαμπάκια στο δέντρο τόσα χρόνια: Πρέπει να τα βάζετε κάθετα! Έγινε viral αυτό το βίντεο

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
λαμπάκια
Εάν έχετε ένα τεχνητό δέντρο, μπορεί να είστε τυχεροί και να έχει ήδη τοποθετημένα λαμπάκια πάνω στα κλαδιά του. Εάν έχετε ένα αληθινό δέντρο, σίγουρα θα χρειαστεί να βάλετε μόνοι σας τα λαμπάκια στο δέντρο.

Όταν σκεφτόμαστε να βάλουμε φωτάκια σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πάντα αποδεχόμασταν ως τον σωστό τρόπο να το κάνουμε. Πρώτον, τα φώτα είναι το πρώτο πράγμα που βάζεις στο δέντρο. Μην βάζετε τα υπόλοιπα στολίδια πριν να ανάψετε τα φώτα.

Επίσης, πάντα πιστεύαμε ότι ο σωστός τρόπος για να κρεμάσουμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια ήταν να ξεκινήσουμε από την κορυφή του δέντρου και να τα τυλίξουμε γύρω του κατεβαίνοντας στο δέντρο.

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι ανέκαθεν βάζαμε τα λαμπάκια οριζόντια. Αποδεικνύεται ότι το κάναμε λάθος!

Σύμφωνα με ένα viral βίντεο στο TikTok, ο σωστός τρόπος για να βάλετε τα λαμπάκια σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι να τα βάλετε κάθετα!

Μια γυναίκα στο TikTok, εξήγησε ότι ήταν δουλειά της να κρεμάει τα φωτάκια σε χριστουγεννιάτικα δέντρα σε μαγαζιά κι εμπορικά κέντρα.

Εξήγησε ότι όχι μόνο το να ανάβεις τα φώτα κατακόρυφα σημαίνει ότι χρησιμοποιείς λιγότερα λαμπάκια, αλλά διευκολύνει επίσης να τα βγάλεις αν τύχει να καούν και χρειαστεί να αντικατασταθούν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς να βάζετε κάθετα τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας:

@mrsclarehoopsThis method saved me so many times 🎄#christmasdance #mumslifeinlockdown #festiveness♬ Rocking Around the Christmas Tree – Brenda Lee

Σε ορισμένους χρήστες του TikTok άρεσε αρκετά η μέθοδος αυτή και την δοκίμασαν και οι ίδιοι:

@lizloveryWow what a difference this made! Thank you @mrsclarehoops ! 🎄 #HolidayVibes #christmas #holidaydecor #homedecor #decortips #IntroVideo #hometips♬ O, Christmas Tree – Christmas

φωτό: iStock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι και 25.000 ζωύφια έχει κάθε χριστουγεννιάτικο δέντρο που βάζουμε σπίτι! Τι πρέπει να ξέρετε

Οκτώ συμβουλές υγείας για να νικήσετε την κατάθλιψη των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια: Κανόνες ασφαλείας – Τι να μην κάνετε ποτέ – Κίνδυνοι πυρκαγιάς!

Πονοκέφαλος και ημικρανίες: Γιατί συμβαίνουν πιο συχνά τα Χριστούγεννα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν