Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Tips για να γλιτώσετε τους πόνους

  • Iatropedia
Για να ανακουφιστείτε από το πόνο και να προστατέψετε τις αρθρώσεις σας δείτε τι συστήνουν νεότερες επιστημονικές μέλετες που πραγματοποιήθηκαν

Για να ανακουφιστείτε από το πόνο και να προστατέψετε τις αρθρώσεις σας δείτε τι συστήνουν νεότερες επιστημονικές μέλετες που πραγματοποιήθηκαν.

Κοιμηθείτε

Για να ανακουφιστείτε από τον πόνο κατά τη διάρκεια της ημερας φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον οκτώ με δέκα ώρες κάθε βράδυ.

Χάστε βάρος

Η απώλεια 10-20 κιλών μπορεί να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.

Σε… υποστήριξη

Για τα άτομα με ρευματοειδή αρθρίτιδα, οι νάρθηκες και άλλα στηρίγματα μπορεί να βοηθήσουν στην υποστήριξη και στη βελτίωση της θέσης της άρθρωσης.

Βότανα

Το Ginger περιέχει αντι-φλεγμονώδη συστατικά τα οποία μπορούν να μειώσουν τον πόνο και το πρήξιμο. Μελέτες έδειξαν ότι η ωμή πιπερόριζα μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος για να μειώσει τον πόνο.

Φάρμακα

Αναλγητικά, και άλλα κορτικοστεροειδές μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να μειώσουν τη φλεγμονή.

Βελονισμός

Ενώ ο βελονισμός δεν είναι χρήσιμο για όλους, μερικοί άνθρωποι ανακουφίζονται από τον πόνο . Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι ευεργετική για εκείνους με οστεοαρθρίτιδα.

Άσκηση

Η άσκηση μπορεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ευελιξία και την κινητικότητα, τη διάθεση και τη γενική ευεξία σας. Μόλις έχετε την έγκριση, του γιατρού σας κάντε ασκήσεις χαμηλής έντασης, όπως το περπάτημα, τη ποδηλασία, το κολύμπι και το χορό.

Γιόγκα

Αυτή η άσκηση περιλαμβάνει όχι μόνο κίνησης αλλά και διαχείριση της αναπνοής που αντιμετωπίζει τον πόνο και τη δυσκαμψία στις αρθρώσεις.

http://www.newhealthguide.org